Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] NOWY VS SHACO

wewryman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
-.- żałosne pytanie , postać jeszcze nie wyszła, nikt nią nie grał i nie wiadomo pod co będzie robiona. Ale ja tam wole Shaco !

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Ja bym nie brał ani tego ani tego... Shaco jak nim nie ogarniesz to będziesz padał jak muchy, poza tym ta nowa postać jeszcze nie wyszła, więc nie stwierdzimy które lepsze. Ja bym kupił Nidalee ew. jakiegoś Gangplanka postaci dosyć łatwe, no może średnie ( :D ) ale bardzo mobilne z dużym dmg.

Do wszystkich memberów forum patrzących tylko na ilość postów, nie liczy się ich ilość, a sens, przesłanie i treść.

Nakurw lajka jak możesz ;3

........./¯¯/).................(\¯¯\...........

........./¯.//...................\\.¯\..........

......../..//.........F*ck......\\..\.........

../´¯`/' /´`\..AkiMbO../´`\ '\`´¯\...

./ '/ / / /¨/¯\.............../¯\¨\ \ \ \' \..

( '( ´ ´ ¯\/'' )..............( ''/\¯ ` ` )' ).

Opublikowano

Sam kupiłem shaco i ci jej nie polecam. Fakt w early i w mid, robisz nim rozk*rw, ale w late pada na 3 strzały.

Podchodzisz do takiego veigara na niewidoku>nożyk w plecy = 900 crit, po czym taki veigar daje ci stuna i padasz na jego W i Q.

Jungler tak samo z niego żaden, może być jedynie counter junglerem.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

@up gratuluje, nareszcie ktos powiedzial prawde o tym nedznym blaznie. W early mozesz miec te 12-0, zeby w tfach pasc od Q gangplanka. Shaco to shit i nedzny jungler, lepszy ww pod offtanka, bo carruje gre. Nie wiem tez jakim cudem blazen prowadzi w ankiecie "najszybszy jungler". Obojetne co bedzie, to Fiora bedzie lepsza

Opublikowano

Fiora na midzie pada jak nie wiem co.

Shaco taki kozak z niego a w late deda z ulti warwicka.

Polecam ci kupić Yoricka łatwy do ogarnięcia i dobry.

kto na mida idzie AD'kiem? A po za tym skąd wiesz skoro jeszcze nie wyszła?

co do tematu Shaco jest słaby w late, a z opisu fiora wydaje się być mocna.

Opublikowano

Sam kupiłem shaco i ci jej nie polecam. Fakt w early i w mid, robisz nim rozk*rw, ale w late pada na 3 strzały.

Podchodzisz do takiego veigara na niewidoku>nożyk w plecy = 900 crit, po czym taki veigar daje ci stuna i padasz na jego W i Q.

Jungler tak samo z niego żaden, może być jedynie counter junglerem.

Aha. Taki jest mój komentarz do twojej wypowiedzi. Właśnie widać twój skill shaciem, pozatym kupuje się coś takiego jak "guardian angel" albo coś w stylu pod survi pozatym lifesteal nie boli i nie w każdej walce jest veigar i wiem że to był przykład ale jak masz zamiar pisać coś tak głupiego na tak zajebistą postać to sobie odpuść. Nie grałeś - nie wiesz

<>

Opublikowano

kto na mida idzie AD'kiem? A po za tym skąd wiesz skoro jeszcze nie wyszła?

co do tematu Shaco jest słaby w late, a z opisu fiora wydaje się być mocna.

kolega jest informatykiem i zna 74% język C++.Użył klienta i sam zrobił Fiorę.I nie jest mocna.Może jak obczaisz ją to raczej tak z 10 lvl.Ale tak to ded.
Opublikowano

@up haha, ale mnie rozwaliles! Dobra, twoj kolega jako tako zna c++, w riocie nad fiora pracuje 50informatykow z oxfordu wiec pozdro

Opublikowano

Ta nowa postac to nic innego jak off tank:) cos jak riven wg mnie. Tak wiec radze ci kupic shaco:) tam ktos napisal ze w late jest slaba... ale to zalezy od tego jak nia grasz jesli nauczysz sie to bedziesz dobry caly czas nie tylko w late

u1lc.png
Opublikowano

Aha. Taki jest mój komentarz do twojej wypowiedzi. Właśnie widać twój skill shaciem, pozatym kupuje się coś takiego jak "guardian angel" albo coś w stylu pod survi pozatym lifesteal nie boli i nie w każdej walce jest veigar i wiem że to był przykład ale jak masz zamiar pisać coś tak głupiego na tak zajebistą postać to sobie odpuść. Nie grałeś - nie wiesz

Ty jesteś człowieku chory, albo poprostu zapatrzony w twoją troll postać. Co ci da taki guardian angel, w TF, odrodzisz się z 700hp i zabijesz kogoś? xD Chyba tylko spierdzielisz. Właśnie, że grałem nią dosyć długo, bo też na początku się nią jarałem. Nie w każdej walce jest veigar fakt, ale wystarczy byle jaki caster z CC, a to ma praktycznie każdy caster. Grałeś tą postacią na rankedach? Wszyscy ja banują i się srają, a prawda jest taka, że wystarczy ogarniety tank, troche CC i support z oraclem.

Jeżeli chcesz się bawić jak dziecko rozkładając pacyny i czekając na fraga i nie robić nic dla zespołu = postać dla ciebie.

Opublikowano

jak wiadomo w tf zazwyczaj papierki sie zaslaniaja tankiem itp wiec jak taki shaco od tylu ich zajdzie to raczej pomoze ludza w teamie. Co do tych rankedow to nie dziwie sie ze wszyscy banuja bo jak trafi sie jakis lepszy shaco ( a zazwyczaj slabi graja) to mozna przez niego przegrac , zdobywajac nim kile rowniez ktos dostaje asyste wiec to nie jest tak ze shaco bieze wszystko.

u1lc.png
Opublikowano

@Topki

Shaco jest dobry early / mid / late .

Jak nie umiecie zbudować frozen maletta czy warmoga to wasza sprawa .

Do shaco jest pewien , że po ogarnięciu będziesz bogiem na jungli .

Natomiast fiory jeszcze nie znam więc ...

Opublikowano

Ty jesteś człowieku chory, albo poprostu zapatrzony w twoją troll postać. Co ci da taki guardian angel, w TF, odrodzisz się z 700hp i zabijesz kogoś? xD Chyba tylko spierdzielisz. Właśnie, że grałem nią dosyć długo, bo też na początku się nią jarałem. Nie w każdej walce jest veigar fakt, ale wystarczy byle jaki caster z CC, a to ma praktycznie każdy caster. Grałeś tą postacią na rankedach? Wszyscy ja banują i się srają, a prawda jest taka, że wystarczy ogarniety tank, troche CC i support z oraclem.

Jeżeli chcesz się bawić jak dziecko rozkładając pacyny i czekając na fraga i nie robić nic dla zespołu = postać dla ciebie.

Widać jak nią "grałeś" skoro myślisz że shaca robi się w ap. Po drugie w late gamie robi duzo bo jak masz latarnia mobility inifinity i phantoma to solo zabijasz wszystkich. to że banują na rankedach to mają wielką racje bo on potrafi przesądzić o wyniku gry. Gram nim ponad 6 miechów więc wiem..

<>

Opublikowano

@up

Kogo to obchodzi ze grasz 6 miesieci , myslisz ze jestes jakis dobry czy wtf , shaco ap jest dla graczy Cierpliwych wcale nie gorszy od AD

Jezeli ty wstajesz o 7 rano przed szkola zeby tylko jeszcze troche pograc/pololajfic to gosciu gratz po prostu.

Fiora , gralem wlasnie z dwoma , nie jest op a podobno miala byc hmm.

Nie pozdrawiam.

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

Widać jak nią "grałeś" skoro myślisz że shaca robi się w ap. Po drugie w late gamie robi duzo bo jak masz latarnia mobility inifinity i phantoma to solo zabijasz wszystkich. to że banują na rankedach to mają wielką racje bo on potrafi przesądzić o wyniku gry. Gram nim ponad 6 miechów więc wiem..

Chłopie przestań się sprzeczać, bo nie masz racji. Najśmieszniejsze jest to, że myślisz że shaco solo zabija wszystkich xD Wystarczy byle jaki offtank albo ogarnięty caster.

Nie chce mi się dalej prowdzić tej nudnej dyskusji, bo stoisz jak uparty osioł przy swoim. I nie mówie tu o buildzie ap.

Opublikowano

@up

Kogo to obchodzi ze grasz 6 miesieci , myslisz ze jestes jakis dobry czy wtf , shaco ap jest dla graczy Cierpliwych wcale nie gorszy od AD

Jezeli ty wstajesz o 7 rano przed szkola zeby tylko jeszcze troche pograc/pololajfic to gosciu gratz po prostu.

Fiora , gralem wlasnie z dwoma , nie jest op a podobno miala byc hmm.

Nie pozdrawiam.

nie gram rano może tylko w weekend pozatym pisze że gram NIM 6 miechów więc wiem co i jak i czy ja mówie że jest gorszy od ad? to że tak wyszło z kontekstu to nie oznacza że tak powiedziałem, po prostu lepiej mi idzie pod ad a gra pod ap to spam od innych.

<>

Opublikowano

Oglądałem stream to Guardman elegancko spywnił gierę całą na topie :) legendary wjebał bez żadnej dedówki :P te dashe na ulti to jakieś super chore są nie ogarniałem nic co się na ekranie dzieje :P

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...