Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MATEMATYKA & OCHOTNICZE HUFCE PRACY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMKA ! MAM WIELKI PROBLEM Z NAUKĄ(TYLKO Z MATMY)... nie umiem jej.. powtarzam klase, jestem znowu zagrozony na polrocze.. i na koniec roku na 99 % bede.. i mam pytanie.. bo chce isc do OHP bo tam wiekszosc moich kolegow chodzi i moze i ktos powiedzic co to jest OHP,jak się tam dostać? czy trzeba miec zgode rodzicow? bo sie boje ze rodzice sie nie zgodza a ja chce isc..

i drugi problem.. praca domowa z matmy..

SPRAWDZ CZY UMIESZ STRONA 129. punkt 3.. prosze o all obliczenia do tych trójkątów.. bo mnie facetka ubije z matmy że znowu nie zrobiłem

(PLS)

Opublikowano

Po 1 nie idzie sie tam, gdzie wiekszosc kolegow, zwlaszcza, ze nawet nie wiesz co to jest... czysty debilizm. Tu sie liczy twoja przyszlosc, a ty wybierasz kolegow. Po 2 jak mam ci te zadanie zrobic, skoro nie mam tej ksiazki? Po 3 nawet jakbym ja mial, to nie wiem czy to 1 czy 2 czy 3 klasa?

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Po 1 nie idzie sie tam, gdzie wiekszosc kolegow, zwlaszcza, ze nawet nie wiesz co to jest... czysty debilizm. Tu sie liczy twoja przyszlosc, a ty wybierasz kolegow. Po 2 jak mam ci te zadanie zrobic, skoro nie mam tej ksiazki? Po 3 nawet jakbym ja mial, to nie wiem czy to 1 czy 2 czy 3 klasa?

1 klasa :P

ps. koledzy tam są.. nie ide ze względu na kolegów, tylko na własny rozum, bo w gimnazjum bardzo ciezko mi idzie.(tylko matma.. ew. chemia troche)a koledzy tam są i ,,nie narzekają.. mówią że jest o wiele lżej niż w gimce...''

Opublikowano

• OHP?!?! Mojego kumpla wyrzucili kiedys z gimnazjum do tej szkoly. Nie narzekal na nia. Z lekcji uciekal prawie codziennie i zdawal na luzie. Przez dwa dni w tygodniu bedziesz mial praktyki (bynajmniej on tak mial) siedzial z godzinke na tych praktykach i puszczali go do domu. Bedziesz zarabial 100+zl za opieprzanie sie. Teraz chodzi juz do 1 klasy zawodowej ale tez OHP. Uczy sie w szkole samochodowej, ma praktyki 3 razy w tygodniu, musi walic po 8H i dostaje nedzne 120zl miesiecznie za to. I co po tym bedzie mial? Dostanie dyplom blacharza i to wszystko. Cala jego nauka pojdzie sie je***. Myslisz ze beda Cie gdzies chcieli przyjac do pracy po takiej szkole? Nie sadze. Zastanow sie lepiej nad tym wyborem.

Opublikowano

jak jesteś patolem i w ogóle to idź do OHP. =) A jak Ci idzie gorzej to do zawodówki, jakiejś wiesz ;)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

jak jesteś patolem i w ogóle to idź do OHP. =) A jak Ci idzie gorzej to do zawodówki, jakiejś wiesz ;)

wiesz.. patolem nie jestem.. ogólnie uczę się na 3.. tylko z matmy najgorzej... uczyłem się miesiąc ale dalej nic.. nie wiem co mam z tą matmą do kur.. a do OHP, nie wiem czy pojde, bo mam wspanialych przyjaciół w szkole i wgl.

Opublikowano

wiesz.. patolem nie jestem.. ogólnie uczę się na 3.. tylko z matmy najgorzej... uczyłem się miesiąc ale dalej nic.. nie wiem co mam z tą matmą do kur.. a do OHP, nie wiem czy pojde, bo mam wspanialych przyjaciół w szkole i wgl.

Jak nie chcesz się stoczyć na dno (bynajmniej u mnie w mieście tak jest) to nie idź do OHA-pu. Jeden przedmiot to nie koniec świata. Uwierz mi w mojej szkolę matma jest łatwiejsza niż w gimnazjum a jestem w Technikum Mechanicznym. Więc spróbuj może z zawodówką. Oczywiście najpierw poradź sobie jakoś z gim a potem to na luzie. Do ohp nie ma co. Pozdro

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Jak nie chcesz się stoczyć na dno (bynajmniej u mnie w mieście tak jest) to nie idź do OHA-pu. Jeden przedmiot to nie koniec świata. Uwierz mi w mojej szkolę matma jest łatwiejsza niż w gimnazjum a jestem w Technikum Mechanicznym. Więc spróbuj może z zawodówką. Oczywiście najpierw poradź sobie jakoś z gim a potem to na luzie. Do ohp nie ma co. Pozdro

o ci ci chodzi z zawodówką.? własnie nie radze sobie w gim.... jestem w pierwszej klasie, co siedziałem z matmy, i znowu jestem zagrozony z matmy na 1 półrocze... a na koniec roku nie wiem co bede mial ale znajac zycie tak.

Opublikowano

Jeżeli pociskasz na 3, tylko matma Ci źle idzie to na luzie możesz iść do zawodówki, a jak poprawisz matmę to nawet do technikum, nie zmarnuj życia masz tylko jedną szansę :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ach. 1 klasa, myślałem ze 3 :) Jeżeli z innych masz 3 to nie radzę tobie iść do OHP-u. Zmarnujesz się.

1xbQbvo.png

Opublikowano

Ja Ci powiem tak w pierwszej gim matma jest najgorsza :) Sam pamiętam jak pisałem poprawkę półrocza z matmy w pierwszej klasie :PP Jak faktycznie uczysz się na 3 to w 3 gimnazjum będziesz się śmiał ze swoich błędów w pierwszej :) A i tak w ogóle słuchasz na lekcji ? Czy się opierdalasz tak jak ja kiedyś ? :D Jak tak to przestań, też raz siedziałem i wiem że ten jeden głupi rok dłużej w cholerę zmienia ...

Jak nie ogarniasz czegoś wpisz na google .... przeczytaj uważnie o co w tym chodzi i sam zrób to zadanie, staraj się to zrozumieć bo nie ma w tym nic trudnego jak się chce zrozumieć, a nie robi bo musi ....

I nie patrz na kolegów bo jeden kolega pójdzie na LO (Liceum Ogólnokształcące), potem zrobi sobie studia z tego co mu się podoba i będzie robił to co lubi, a co zrobisz ty, jeżeli w ogóle cię nie interesuje to, na co poszedł twój kolega ? Patrz na siebie, spotkania z kumplami zostawiaj na piątek/sobota ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...