Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Html i Css. Co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie głównie do naszego teamu programistów . Nauczyłem się html i css bardzo ładnie mi idzie pisanie stron w tych językach i zastanawiam się co dalej ?? Bardzo chcę i bardzo mnie wciągło mnie programowanie i chcę iść dalej . Dlatego proszę o napisanie jaki mi język dalej polecacie ??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Hmmm zastanawiałem się na php. I mam pytanie gdzie znajdę dobry poradnik online do nauki html uczyłem się z ks bibloteczki ale nie ma tam php :) ??

Ewentualnie mogę się uczyć js ponieważ mam książke o java więc co bardzej polecacie?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

O PHP jest mnóstwo stron w siec. Wystarczy w googlach wpisać frazę kurs php i znajdziesz. W dziale Tworzenie Stron WWW ,jest poradnik, a dokładnie spis kilku stron oferujących naukę PHP

Opublikowano

PHP:) Js też jest dobrą alternatywą ale jak #up powiedział, bardziej ci się php przyda narazie:) Chociaż w sumie, AJAX nie jest głupi, ale to też chyba dopiero jak JS'a się nauczysz:P

37214406810321282202.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...