Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] [30 SLOTÓW] NAJLEPSZY SERVER RPG [BEZ WHITE LISTY] 24/7, BEZ LAGGÓW! BEZ RESTARTÓW!

przyjacielsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj na najlepszym serwerze Survival!

Serwer ma wgrane wszystkie najważniejsze pluginy oraz nowe napisane przez naszego skryptera!

Serwer stoi na porządnym serwerze dedykowanym 24/7 bez restartów,laggów i nie pada tak jak inne po 2 tygodniach.

!Serwer wystartował 25 lutego 2012 o 20:00!

Server ma często full slotów czyli 30/30 dlatego nie można wejść proszę nie pisać wtedy server off tylko pamiętać, że może być 30 slotów zapełnionych! Często da się wbić i normalnie grać bez ryzyka, że później nie wbijesz~!~! na serwerze nie ma laggów !!! wszystkie posty które, źle oceniają nasz serwer to jeden wielki hejting jakoś gra 30 osób bez przerwy i nikt nie narzeka dlatego nie rozumiemy zdania tych osób które piszą, że jest off czy zepsuty spawn jak jest świątynia od startu tzn. wczoraj ! serwer stoi 24/7 bez ani jednego restartu.

generate_logo.png?name=MineRPG

Typ:

Survival

Adres IP:

s1.mycrafts.pl:20005

Status:

status.png?ip=s1.mycrafts.pl&port=20005

PVP: On

informacje.png

Sloty:

30

Whitelista:

no.png

Potwory:

ok.png

Zwierzęta:

ok.png

Nether:

ok.png

team.png

LJAlex

pluginy.png

AutoMessage

xLevel

WorldEdit

iConomy

AuthMe

CommandBook

Backup

PermissionsEx

ModifyWorld

MyHome

MyWarp

IChat

WorldGuard

IPGet

SimpleRegionMarket

ChatManager

Permissions

LWC

ChestShop

Resztę pluginów można sprawdzić wpisując /plugins

inne.png

Warpy:

/spawn - teleportuje do świątyni/spawnu

/warp las - teleportuje do lasu

/warp zamek - teleportuje do zamku

I wiele wiele innych !

Opublikowano

Ehh.. Nowa postać i znowu prezentacja? Już raz została usunięta... Dla graczy którzy nie widzieli tej prezentacji : Server do bani, administracja nie ogarnięta gdyż nawet na forum wyzywa od noobów, kidów itd.

PS. Multi konta? ;D

Zbieram like ;x

Opublikowano

ref

up jesteś noob usunięta bez podstawnie moge mieć tu nawet 1000 kont i tak nic się nie stanie.

P.S

będę robił cały czas prezentacje i mam w dupie wasze opinie nooby....

refresh jak mi się podoba to do adminów możecie mi co najwyżej...

A SERVER BARDZO DOBRY ZAPRASZAM GRA 30 OSÓB CODZIENNIE NARAZIE SĄ SLOTY WIĘC LEPIEJ ZAJMIJCIE BO WIECZOREM NIE DA SIĘ WEJŚĆ (PO 30 SLOTÓW)

ZAPRASZAM ! MIŁA ATMOSFERA ! SERWER DOPRACOWANY! NAJLEPSZA ADMINISTRACJA ! NIE SŁUCHAĆ ZŁYCH OPIN TO HEJTING (PRZYJMUJEMY TYLKO DOBRE OPINIE ) ZAKAZ TROLLOWANIA I SPAMU.

Opublikowano

ref

up to jest wlasnie hejting bezpodstawne oskarżanie itd jesteś noob jak dla mnie nie masz serwera bo nie umiesz go zrobić a jak byś umiał to na hamachi a na twoim komputerze 5 osób by nie wytrzymało bo by się spalił. Na serwerownie cię nie stać bo jesteś biedak. więc o czym my gadamy!

nikomu nic nie daje,. na serwerze grają 3 koledzy są obsadzeni w administracji bo mają o tym pojęcie dzieciaku. Sam siebie ośmieszasz. Bo ciągle nowi gracze przychodzą!

Opublikowano

Obaj panowie dostają po warnie. Jeden za ciągły refresh, drugi za kłótnie i spam. Jeżeli się nie opanujecie polecą bany.

y5r5.png

Opublikowano

Miałem zamiar zagrać , przeczytałem kilka postów , właściciela serwer'a , i odrazu mnie zniechcęcił do grania , pokazujesz poziom 10 latka ...

Teksty też masz ... na nie akurat szkoda słów...

- Na serwerownie cię nie stać bo jesteś biedak. więc o czym my gadamy!

-Tutaj ukazałeś sw. poziom ... Kurde , człowieku ...Czyżbyś był niedojebany umysłowo? Inaczej tego nazwać się nie da...

Tak naprawde Ch*j wiesz czy ma pieniądze czy też nie ?

-a jak byś umiał to na hamachi a na twoimkomputerze[/u]5 osób by nie wytrzymało bo by się spalił

-skąd wiesz jaki on ma komputer? Pewnie ma lepszy od tw...

Ps. piszesz : Sam siebie ośmieszasz. Bo ciągle nowi gracze przychodzą!

-Tak przychodzą lecz po chwili wychodzą i już nigdy nie wracają , nie mylę się?

Bo nie pisze się na początku zdania...

Ps.2 To mnie roz. . . śmieszyło...

ZAPRASZAM ! MIŁA ATMOSFERA ! SERWER DOPRACOWANY! NAJLEPSZA ADMINISTRACJA ! NIE SŁUCHAĆ ZŁYCH OPIN TO HEJTING (PRZYJMUJEMY TYLKO DOBRE OPINIE ) ZAKAZ TROLLOWANIA I SPAMU

-Miła atmosfera ... Hm... taka jak tu?

-Najlepsza administracja po tw. poziomie jaki pokazałeś w tym temacie , można wywnioskować , że to nie prawda... (szczególnie , gdy taka osoba jak ty jest Właścicielem).

-Nie słuchać złych opinii to hejiting -Tym mnie rozwaliłeś... Człowiek wyraża swoje zdanie ,a ty to nazywasz hejiting'iem ... Przyjmujecie tylko dobre opinie , oj takich tutaj nie spotkasz..

W skrócie

ODRADZAM GRY NA TYM SERWERZE.

Opublikowano

refresh

2up się napisałeś a i tak masz chuj do gadania nic mnie twoja opinia bo jesteś niski człowiek - czyli nie porównasz sie z nami tymi którzy stawiają serwery jesteś tylko pionem któremu coś nie pasi np admin ci nie dał moda albo chuj wie czego idiota. Nikt nie bierze twojego komenta poważnie.

Opublikowano

Serwer trochę nie ogarnięty.Na czacie wszystko na czerwono,że się czytać nie da.Rangi też źle zrobione bo pisze <GraczNick> zamiast [Gracz]Nick.

Serwer dno! Brak działek nie wiem czemu ludzie na nim siedzą.

Nawet prezki nie umieją sami zrobić tylko gotowiec.

1331059428-U215643.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...