Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włamanie + kradzież

miki3521

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ktoś włamał mi się na konto i okradł przedmioty, które były warte ~700 zł + przedmioty z allegro. W przedmioty wpakowałem SM'y. Jestem gotowy pójść na policję. Mam wycenić eq, spisać przedmioty itd ? Proszę pisać, może ktoś miał podobną sytuację, chce tylko informacje.

DualFly

Opublikowano

Tak możesz iść z tym na policję i to zgłosić ale ktoś od tak sobie nie mógł się włamac na twoje konto i ci ukraść itemki . Musiałeś podawac komuś jakieś info. dotyczące konta ; )

Obecnie gram na serwerze DiamondMT2

Pod Nickiem : BestAngel

Jeśli ktoś ma jakieś pytania dotyczące gry na własnie tym serwerze chętnie udzielę pomocy . Pisać w grze lub PW .

Mój Kanał Youtube !

Opublikowano

Jeśli go namierzą i będą dowody do tak, nawet było o tym w wiadomościach. ;x

Na pewno kara pieniężna.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

jak wiesz kto to i masz jego gg lub jakiś kontakt to powiedz mu aby oddał ci itemki i ma na to 10 min a jak nie to idziesz na policje. Takie sytuacje były w dark orbit że jednemu ukradli konto on napisał że pujdzie na policje i mu oddali

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

Już nie wytrzymam i napisze. Ludzie co z wami to tylko gra! Sam w metina zainwestowalem przez 3 lata może z 20 zl na sm. A w taki sposób dorobiłem sie dobrego eq wiadomo że nie nam 5 bon ale dla mnie się liczy aby pograć. A tobie za allegro powinni dac dorywocie. czemu? Przez takich ludzi ta gra się rozpier... Sam jedynie postacie przez kd kupuje jesli uczciwie zarobie. Sam mam dowody jak okradli na 100zl aby się pośmiać jaki ja głupi bylem.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Kolego, pieniadze, które wpakowałem w allegro i IS były za sprzedane postacie, w które nie wpakowałem kasy, możesz mi nie zaśmiecać tematu ?

DualFly

Opublikowano

Nie jestem twoim kolega. Mówię jak jest sam włamał regulamin sprzedając na allegro. A ten ktos raczej nie włamał się do bazy danych musiał z kads znać passy. Sory ze bez polskich znajow

I sory za literowki ale z fona pisze

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...