Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helppp

kowal132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanie a mianowicie : rozłączylo mi neta i bylem na combat arms i nie moge sie teraz zalogowac bo pisze coś takiego ! unable to conect the login server .please try again no i jak długo mam czekac ??? dam 5* za pomoc

Opublikowano
Hej mam pytanie a mianowicie : rozłączylo mi neta i bylem na combat arms i nie moge sie teraz zalogowac bo pisze coś takiego ! unable to conect the login server .please try again no i jak długo mam czekac ??? dam 5* za pomoc
Opublikowano

może dlatego bo klikasz enter? xD ja tak miałem i jak klikłem enter to to wyskakuje. A wiec wpisujecie passy i klikacie login nie enter a jak nie to niewiem A JEŚLI POMOGŁEM DAJ 5*

http://kudlaty98.mybrute.com

http://kudlaty98.mybrute.com

Opublikowano

Moi kumple mają ten sam problem o co tutaj chodzi? trzeba odnowa ściągać gre? czy może to jakiś błąd w systemie , umnie takich problemów nie ma ale chciałbym pomóc kumplą prosze o szybkie rozwiązanie ;)

Aha to co kolega powiedział przedemną się niesprawdziło

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Bosheee... rozłączyło ci neta jak grałeś?? tzn ŻE POSTAĆ SIĘ NIE WYLOGOWAŁA I NIE MOŻESZ WEJŚĆ DO GRY NA NIĄ POCZEKAJ DZIEŃ I TO MINIE...

EOT.

o.O
Opublikowano
Bosheee... rozłączyło ci neta jak grałeś?? tzn ŻE POSTAĆ SIĘ NIE WYLOGOWAŁA I NIE MOŻESZ WEJŚĆ DO GRY NA NIĄ POCZEKAJ DZIEŃ I TO MINIE...

EOT.

Gówno prawda czekam juz ze 1,5 dnia i nic

swubew8.jpg

lotr9vy.png

battlefieldii7cx.png

Opublikowano

Czekaj dalej...

@Edit: Czekaj czekaj pazerność nie popłaca ja czekałem 2 dni i all działa :)

o.O
Opublikowano

Wujek Scorp wie wszystko. Mówiłem czekaj to czekaj. Widzisz działa ci?? to sobie graj :)

o.O
Opublikowano

Przed tym incydentem przez który moi kumple nie mogli się zalogować , pokazywali wszędzie ogłoszenia że będą sprawdzać kto ma ile tych Head shot , myślę że pokolei wszystkich użytkowników sprawdzali

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

goszcz gówno żeś pomógł ;) i się nie wtrącaj bo był taki user co ze mną fikał i dostał banicje więc lepiej nie zaczynaj ze mną z twoim Wujkiem Scorpem

o.O
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...