Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PunkBuster

HurricaneG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, zaczne od tego, że gre mam pirata i kiedyś mnie podkusiło by wypróbować hacka na max lvl no i się udało lecz coś się popierniczyło z PunkBuster, teraz gdy wchodze na serwer to odrazu łapie kicka albo bana. Da się to jakoś zmienić? Moge grać nawet od nowa byle mieć czystą gre. Odrazu mówie, że nie mam instalki :/

Opublikowano

O losie tego hacka używałem już dawno temu, bo miałem małą przerwe ;P A jak podmienie na oryginalne pliki PB to coś pomoże?

Opublikowano

Teraz to i tal lipa, bo zaraz jade na kursy ;P Jak wróce to się troche pobawie :) Ale dzięki za pomoc :D Peace!

Opublikowano

Hm, jesteś pewien, że to przez lvl hack ?

Na chwilę zmień folder 'players' w folderze CoD4 i spróbuj gdzieś wejść.

Jeśli nie pomoże, to cofnij.

Tutaj masz PB z CoD4, pierwszy lepszy link, więc ściągasz na własną odpowiedzialność (NIE TESTOWAŁEM PLIKÓW !!)

http://paranoicy.net:81/cod4/pb/

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

ale ma wlasnego keya ... ja tez mam cod sciagniete z neta bo mam plytke porysowana (klucz mam swoj) wiec sie go nie czepiaj xD plytke mozesz kupic za 5zl nawet nie :P key jest najwazniejszy

1359121200-U261555.png

Opublikowano

ale ma wlasnego keya ... ja tez mam cod sciagniete z neta bo mam plytke porysowana (klucz mam swoj) wiec sie go nie czepiaj xD plytke mozesz kupic za 5zl nawet nie :P key jest najwazniejszy

OK.

beznazwy2k.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...