Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie zbierać Palladium na mapach pirackich?

YOKYO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie prosze o pomoc (z ss) gdzie na mapach pirackich zbierac palladium tak aby nie stracic niewidki ;)

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Palladium jest nieopłacalne, ale jeśli naprawde chce ci się zbierać ten szajs to pirackie mapy i jazda.

Niewidki nie tracisz gdy nie wlatujesz w niebieskie pole gdzie znajduje się palladium. Czyt. No way.

Opublikowano

Palladium jest nieopłacalne, ale jeśli naprawde chce ci się zbierać ten szajs to pirackie mapy i jazda.

Niewidki nie tracisz gdy nie wlatujesz w niebieskie pole gdzie znajduje się palladium. Czyt. No way.

Czy aż tak nie jest opłacalne?! Zamiast smigać na bocie, postawić statek na palladium, pare radarów 3lvl, zbieracz 3lvl i w ok 2-3h ma się 280 energii za free :D

W ciagu jednego dnia jeżeli strasznie się nudzę uzbierać mogę na całą zete a potrzeba ok 1300 kliknięć.

Co do zbierania mapa 5-3 najlepiej lewy dony narożnik (tam gdzie miny) postawić statek przy samej krawędzi tej mgły i czekać aż PET odwali za nas robotę :D

@edit

palladium zdobędziesz np na uberach

Wiesz co ty se możesz na uberach zdobyć?! Troche xeno i wywalić sporo amo :D

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...