Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freeworld 5.0

fromalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktos podac stronke do tego priva wiem ze szukaj nie boli ale nie znalazlem ;/

Jaka to rurznica czy u czy ó ? Pisalem jak najszybciej dopuki przeczytac sie da to jest ok

Opublikowano

Nie jestem pewien na 100% ale to chyba tu jest rejestracja

http://cmc.catv.net/CMC/Register.aspx

Jak chcesz podam ci na pw download i moje stare konto.

Opublikowano

A po co ci drop jak 15 lvl będziesz wieki wbijał, ja wbiłem 2 lvl czyli 25 grupek psów i nic nie droplo, tylko yang leci i to nie za często.

Opublikowano

Ja expilem z 1 gostkiem (zółtek) oki expimy razem w m1 na psach xD az do 4lvl...Gdy sie wylogowalem zeby sobie pograc na sfyt2 (jakies 2tygodnie temu) gralem z 4godz.gdy wbilem na freeworld to ten chinol z ktorym expilem mial juz 34lvl i all +9...Wiec exp jest pozniej szybszy..Tak jak na US do 20lvl za misje exp jest duzy a pozniej slaby.Wiec tutaj na poczatku exp jest maly a pozniej duzy..

Opublikowano

Ja gralem i to jest fajny server duzo kasy itemkow i innych do +6 nie paki kowal nie trzeba ulepszaczy:P moim zdaniem to fajny server ale zabardzo latwy. w okolo 1k minut masz 99lvl jak umiesz dobrze expic.

I jest misja zbugowana na 7 lvl ze u handlarki rurznoscia ze musisz spytac o obiad z 7 lvl odrazu na 31 przeskakuje i tylko ta misja jest zbugowana chyba

Opublikowano

czyli to samo co na niektorych priv,a tam nie czyta kazdego ku pomyslnie ?

ps.kamils 8 postow i witaj w pro

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Forester normalnie zal mi cie ....Po pierwsze zadna misja nie jest zbugowana...Po 2 kowal normalnie pali i potzrebuje rzeczy i po 3 w 1k minut nie darady zrobic 99lvl chyba ze jestes gm i piszesz /level 99....

NORMALNIE ZAL i pewnie nigdy tam nie grales.

Opublikowano

Ja tam grałem i stwierdziłem że exp żałosny to przestałem, ale potym co @up mówią będę tam grać i sprawdze jak tam exp na większym lvl.

Jak sprawdze dam edita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...