Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sześcienne gdybanie - Wasz wymarzony serwer MC .

heilcloshard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie gracze! Każdy z was bedąc wielkim fanem Minecrafta nie jeden raz szukał serwera idealnego dla siebie. Wchodził losowo na rożne kombinacje serwerów, które oferowały tą jedną i niepowtarzalną atmosferę. Po kilku dniach lub tygodniach okazywało się, że na światło dzienne ukazywały się brudy, a doskonała atmosfera panujacą od początku waszej kariery na serwerze została bezpowrotnie zatruta.

Pózniej jest już tylko gorzej i trudniej. Albo zostajemy i naprawiamy cały system lub porzucamy to do czego się zdążyliśmy przywiązać.

Pytanie do was! Jaki jest wasz wymarzony serwer? Jak wyobrażacie sobie jego mechanikę i ekipę ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Minecraft w 3D - to jest moje odwieczne marzenie...

A tak na serio to jakiś taki fajny, z ogarniętą administracją co nie wali w uja na każdym kroku i znają chociaż podstawy ortografii.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Moje to- aby serwery minecraft'a były lepsze niż są teraz i żeby nie zakładali serwerów dzieciuchy po 13lat + ogarnięta administracja.

Minecraft aby został wydany do sklepów.

1330248086-U560461.png

Opublikowano

Kiedyś najlepszy był dla mnie serwer Intense, niejakiego użytkownika Terrain. Było świetnie, ogarnięcie, atmosfera itd, ale potem coś się stało z mapką i popierdolili i teraz żeby działeczkę 15x15 dostać musisz chyba z 4 godziny grać non-stop, by zarobić kaskę. Nawet nie masz gdzie skrzynki dać, ani domku postawić bo ci zniszczą.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Teraz kolej na mnie.

Moje wymagania nie są wysokie. Marzy mi się serwer, na którym panuje rodzinna atmosfera. Każdy każdego zna i wie czego się można spodziewać. Serwer typu fb z domieszką rp. Z dodatkiem kilku unikalnych pluginów, które urozmaicają rozgrywkę i powodują, że gra się nie będzie nudzić.

Opublikowano

A mi takie server jakim był pierwszy mpc server do minecrafta. Pomijając oczywiście dzieciaki które wszystko niszczyły. Była tam bardzo fajna atmosfera zbudowałaś sobie domek kawałek od miasta kolejnego dnie ktoś budował sobie domek koło cb znaliście się lepiej niż sąsiedzi w realu. Szczerzę nigdy jeszcze nie znalazłem takiego serva jak pierwszy pc. Naprawdę nigdy nie zapomnę tej atmosfery.

Opublikowano

To może i ja się wypowiem :) Ja licze na taki serwer gdzie nie będzie żadnych działek i wielkich pustek dla nich właśnie ani żadnych epickich spawnów. Na prostotę liczę :)

Opublikowano

Moje to- aby serwery minecraft'a były lepsze niż są teraz i żeby nie zakładali serwerów dzieciuchy po 13lat + ogarnięta administracja.

Minecraft aby został wydany do sklepów.

Dzieciuchy .? Sam Masz 14 ; d Mój wymarzony to No-Premium , Pvp - Off , Moby - Off , Surv . Bez gówien itp. :D

Bywalec
Opublikowano

Najlepiej gdyby był zaostrzony rygor i nie było tolerowane przekleństwa itp.

To jest pierwsza rzecz.

Następnie każda budowla musi być wykonana starannie i bardzo efektownie wyglądać.

Serwer nie może być najłatwiejszy, muszą być atrakcję pokazujące, że to on jest najlepszy.

Dobrze by było gdyby był no - premium i posiadał rozbudowaną opcję Vip oraz ProVip.

Na pewno musi być na nim trochę więcej niż zwykły typowy survival, dlaczego?

Atóż dlatego, że tak to gracze mogą grać na single, a tak mogą się pocieszyć i pobawić innymi, na wybudowanej i gotowej dla nich mapie.

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...