Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK 1.6.2][DL] 2F n00b h4ck [DL][HACK 1.6.2]

CRiAV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh, Air Man to wgl klikam ze dwadzieścia razy zanim zadziała poprawnie. A potem jak zdechnę to znowu ze dwadzieścia razy i tak w kółko. Bo nawet jak zadziała, to działa 1-2 sekundy i się wyłącza z niewiadomych dla mnie powodów. Nieraz zadziała całkowicie, a nieraz po dłuższym czasie się też wyłącza z niewiadomego powodu.

Co do menu broni - to dla mnie jeśli są zmiany, to niezauważalne.

Ale gratulacje za starania.

Opublikowano

Weapon menu otawira menu z bronia jak wcisniesz tylde + 2 i możesz sobie w każdej chwili zmienić.

Opublikowano

Airman daje to że chodzisz szybciej, możesz skakać w powietrzu, kiedy leżysz i używasz jeta to podnosi cie on do góry, a nie pcha przed siebie, no i ogólnie, że Soldat widzi jakbyś cały czas stał na ziemi pomimo tego że jesteś w powietrzu.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co ty gadasz?

"Soldat widzi jakbyś cały czas stał na ziemi pomimo tego że jesteś w powietrzu."

Soldat czy gracze? Bo jak soldat to co z tego. A gracze to wiem, że strzelają jak latam jak debil na leżąco.

Opublikowano

Soldat - gra, gdy robi obliczenia dotyczące twojej pozycji, 'widzi' jakbyś cały czas stał na ziemi.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...