Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z Gra

pepepl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z BF3 gra odpala się normalnie ale gdy gram np : w Kampanie to w pierwszej misji po podniesieniu pistoleta to mi crashuje podobnie jest z multiplayer gdy gram , po jakis 5 min wyrzuca mnie na pulpit i nie odpowiada co wiążę się z użyciem menadżera zadań

Prosze o pomoc będę za każdą pomoc wdzięczny :)

Opublikowano

Sterowniki zrobilem tak jak mialy byc

a moj sprzet :

Producent : Asus

Procesor : AMD Athlon II X2 255

Pamiec RAM : 4,00 GB

Typ Systemu : 64-bit Operating System

Wersja Windowsa : Windows 7 Ultimate

Opublikowano

Kiki co ma PB do grania w single? :)

Punkbuster to syfny program, który działa cały czas w tle, jego procesy uruchamiają się niezależnie czy to single czy multi.

Gdy masz crasha, to na batllelogu pojawia się jakiś komunikat ?

Opublikowano

Dobra juz dziala gra lecz teraz mam inny problem wczoraj cos sie zaczelo dziac orgin mi pisze ze niby nie podalem kodu produktu lecz gdy podaje to oswiadcza ze jest juz uzyty i mnie to denerwuje i to mocno bo mam to do konta to jest wogole bezsens bo na battleloga moge sie zalogowac czasami mi jakos wraca BF3 do konta lecz odpalic nie moge :/

Opublikowano

Dobra juz jest ok tamten kod byl kradziony wiec allegro oddalo mi pieniadze i kupilem pudelkowa wersje wiec mozna juz zamknac ten post bo wszystko jest ok :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...