Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Farma Cienia na Destiny

DobryPolak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Ty 1,5k sp chcesz farmic ?? ;o Za Questa jest 1k sp to po pierwsze. Po drugie lepiej na duszkach. W godzine wyrobisz 15-20 Q przy wolnym spocie po 3 godzinkach jestes gotowy do wbijania 200 lvl ;]

titan.jpg
Opublikowano

Duchy to nie wszystko , po sobie wiem ze 50k nie wystarczy . Jeśli jesteś początkujacym graczem , i niemasz kasy to oczywiscie na duchach jak najdłuzej . Ale gdy posiadasz golda to farm czy rób misje tylko 70k. To moraski ci to wystarczy . Potem to leci jak w procku , a przy okazji runy i robisz misje . nabijesz tam z 50k+ . A i nie kupuj latania ma wyższy lvl bo to nic nie daje tylko zmniejsza mane , ale to strata pu. Powyzej 165 to za misje leci ci 300 pu . To jest dużo mozesz je wykrzystac na te nowe skile na 162 o ile sie nie myle .

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Duchy to nie wszystko , po sobie wiem ze 50k nie wystarczy . Jeśli jesteś początkujacym graczem , i niemasz kasy to oczywiscie na duchach jak najdłuzej . Ale gdy posiadasz golda to farm czy rób misje tylko 70k. To moraski ci to wystarczy . Potem to leci jak w procku , a przy okazji runy i robisz misje . nabijesz tam z 50k+ . A i nie kupuj latania ma wyższy lvl bo to nic nie daje tylko zmniejsza mane , ale to strata pu. Powyzej 165 to za misje leci ci 300 pu . To jest dużo mozesz je wykrzystac na te nowe skile na 162 o ile sie nie myle .

Wszystko ladnie ale NS ze skili aktywnych potrzebuje jedynie 5. Buffek na regeneracje hp/mp siatke oraz 3 skile bijace:) Stun i 2 koleczki ^^

Pasywy wszystko oprocz krytyka :>

BTW na NS farmilem 20k sp i bez problemu wbilem 165+ :)

titan.jpg
Opublikowano

Nie nie jestem początkującym graczem :D I tak btw. to mi leci po 1,5k z questa ^^ Bo posiadam ten cover policjanta. Myśle tak na farmie 50-70k. Aha możecie mi jeszcze powiedzieć ile potrzeba SP na te główne skille bo na wiki nie jest opisany cien. Z góry dzieki.

Aha i o co chodzi Ci z tym : Farm i rób misje 70k ?

Opublikowano

a jakie dokladnie skille wykupywac ??? moze ktos podac nazwami ??

farm i rob q czyli bierzesz q od grubasa i pozniej idziesz tluczesz duchy leci ci pu jak oddajeszz q to masz nastepne pu , ja tak w ciagu 30min wbilem sobie 30k pu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...