Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje serwer Bez problemowy ?

realmadryt7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na Creedy PVP wszystko ładnie serwer bardzo mi się podoba lecz od wczoraj lagi są i to bez sens ktos doradzi jakis serwer co mozna grac na stałe a nie zmieniac co chwila ? interesuje mnie walka na pvp jobie zeby serwer byl ozywiony i bylo co robic raty koło 100x mysle ze byly by dobre prosze o jak najszybsze propozycje dziekuje

Opublikowano

Siema ^^ Polecam EOS Sro nie gram juz tam ale bylo duzo milych Polaków również pełno Turków !! Na tym serwie jest co dzien jakis event ^^ NIe pamiętam jakie raty ma ale zobacz sam ^^ Ej mam pytanie :D Jak sciagnales tego Creedy Sro ?? Ja probowalem i mi wyskakuje bład ^^

Opublikowano

Moim zdaniem PlaySro jest troche problemowe, ostatnimi czasy maja wiele problemow z ddosami i robia duzo backupow, pare nieudanych, jak dla mnie LyssaSro nie jest problemowe.

Opublikowano

Wcześniej grałem na play sro i nie było problemów , Lyssa jak dla mnie to na prv server za małe raty, ale każdy ma inne zdanie.

Teraz większość serverów jest atakowana ddos , ciekawe komu zależy żeby servery upadły

Opublikowano

na lysie sciagnolem media ale wywala po wbiciu gry calego trzeba sciagnac ;/ zszc water bylo fajne kiedys kurde potrzebuje serwera na ktorym ludzie grają jest pvp job aktywne zeby się fajnie grało i niskie raty mile widziane nie powyzej x75

Opublikowano

Polecam EliteSro3. Serwer bezproblemowy stoi już ponad rok właśnie od niedawna założyliśmy Polską gildię Existence. Już jest kilkunastu aktywnych graczy, gildia ma 5lvl. PM w grze Royalex,Bonus.

Opublikowano

@UP

Czytasz tylko temat?

interesuje mnie walka na pvp jobie zeby serwer byl ozywiony i bylo co robic raty koło 100x mysle ze byly by dobre

@Topic

Niestety, z prywatnych serwerów na plikach vsro, nie ma takiego serwera, który byłby taki jak iSro. Na każdym znajdą się bugi. Z tych co znam, to najlepszy byłby EliteSRO, stoi on już sporo miesięcy, a co do problemów, to nie jest ich tam raczej dużo.. Przynajmniej kiedyś tak było.

Opublikowano

@up

Elite sro nadal działa, i ma sie dobrze. Teraz jest tylko jakis problem z Janowem, ale myśle, że w najblizszych dniach problem zostanie rozwiazany. Zapraszam na EliteSro 2;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...