Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] G36E/G36EValkyrie

NinjaDag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niczym.

Tylko wyglądem.

Za to jest różnica między nimi a Autumn (ta z liściem od Maple Story)

Tamta broń jest wgl. lepsza.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

mi się bardziej podoba zwykła gieta

Minimalnie większe DMG ma Valkyria.Poza tym to kolorek i oczywiście większy lans .

Omek nie ma większego "troszke damage" ma taki sam jak gieta za gp -.-

Opublikowano

*Kolorek

*Jedna za GP druga za NX

*Lekko się różnią statystykami

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

*Kolorek

*Jedna za GP druga za NX

*Lekko się różnią statystykami

Nic się nie różnia statami !!!!!!!!!... są identyczne !!!@@@@

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

to że staty pokazują po równo to nie znaczy że nie ma różnicy.. valkirią się lepiej strzela tak samo jak ak47 gold w porównaniu ze zwykłym akaczem

bez youtuba

Opublikowano

ale gold ma większe staty zarówno na wykresie jak i w grze... ale valkiria jest taka sama ... to wasze złudzenie ze jest lepsza bo za NXXXX !!!!;d

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

weźcie ludzie , śmieszą mnie te wasze posty , są takie same i nie że z 1 się lepiej strzela a z 2 nie , jeszcze że szybsza , co jeszcze dodacie może że ma magazynek 50 ? -.- , różnią się wyglądem , a są takie same co innego z G36E Valkyrie Autum , widzę że wyobraźnia ponosi ludzi :P .

Opublikowano

Może to moje spostrzeżenie , ale na snd mam 2 giety i zwykła podnosi się po 2 strzałach , a valkyria po 3 .

Za to ta gieta autumn jest o wiele inna .

Opublikowano

Nie ponosi mnie wyobraźnia tylko grywam SnD i czasami valkirie podnoszę i się strzela lepiej niż ze zwykłej ;) bynajmniej mi ;)

bez youtuba

Opublikowano

Nie ponosi mnie wyobraźnia tylko grywam SnD i czasami valkirie podnoszę i się strzela lepiej niż ze zwykłej ;) bynajmniej mi ;)

Czujesz jej wizualną moc :D

Po 3-4 strzale gieta zaczyna strzelac po bokach a valkiria strzela do góry ( w kierunku heada)

Przynajmniej to moja teoria

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

śmieszni jesteście mówiąc, że tylko wyglądem.

po pierwsze, stańcie sobie w ALPHA na rattlesnake przy wyjściu z bazy i zobaczycie za którym razem ujebiecie kogoś w głowe zwykłą gietą, a ile wystarczy valkirią.

po drugie, sprawdźcie sobie recoile.

valkiria jest o niebo lepsza od zwykłego, lepsza celność i mniejrzy rozrzut.

Opublikowano

to, że maja staty takie same to nic nie świadczy wystarczy porownac AK 74m i AK 74m gold staty te same a gold (rare nx) ma mniejszy rozrzut, rzuca nim na boki po 3 strzalach a zwyklego po 2

1331059428-U215643.gif

Opublikowano
po pierwsze, stańcie sobie w ALPHA na rattlesnake przy wyjściu z bazy i zobaczycie za którym razem ujebiecie kogoś w głowe zwykłą gietą, a ile wystarczy valkirią.

po drugie, sprawdźcie sobie recoile.

To się nazywa skill o.O Nawet osoba, która gra 1 raz w tą grę może ci przyfarcić heada z gietki za GP o.O

Opublikowano

g36V. gra się o wiele lepiej niż wykłą...polecam ją na perma sam mam i bardzo dobrze mi się gra..na początku ciężko oswoić się z recoilem ale im dłużej bd grał tym będzie Ci się lepiej nią grało :)

ehh.:)

Opublikowano

Valkiria o wiele lepiej sie gra niz zwykla gietka

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

A co możecie powiedzieć o Autumn ?

Najpierw odnośnie głównego tematu. Dla mnie G36E i Valkiria są identyczne, niektórym lepiej się gra valkirią, ale mi to nie robi żadnej różnicy, obiema gra się super, kwestia gustu.

Co do G36E Autumn to ta jest już zauważalnie lepsza od zwykłej giety i valkiri, przynajmniej takie były moje odczucia jak nią grałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...