Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się robić WSZYSTKIE misje w Metin2.PL?

CZITEROWMOCJANI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te na małym lvlu może nie, ale te na wyższym jak najbardziej.

jedna misja może ci zająć pół dnia expienia, np. na 65 lvlu

Opublikowano

Na małym lvl nie? Weź pod uwage Solar. Gdzie można spokojnie z misji zarobić na eq

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@Up no dobra, ale takie misje jak PUSTA BUTELKA od handlary to nawet nie ma co klikać bo to daje z 5000 yang co można sobie je obić o kant tyłka ;/

Opublikowano

Na niskim lvl nie trzeba, no chyba że na nowych serwerach.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Na metin2.wiki.pl masz tam spis wszystkich misji...

Tam sie dowiesz ile sie dostaje expa, lub yang za wykonana misje. Moim zdaniem opłaca sie robic misje, zwłaszcza ze stronami pamietnika...

Opublikowano

na pewno rób biologa to podstawą potem strony z pamiętnika są jeszcze inne opłacalne zadania. Polecam poczytać na wiki tak jak już tu ktoś wspominał

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystkie misje na pewno nie :) Jak kolega wyżej wyżej wyżej wyżej wyżej powiedział, wejdź na wiki i zobacz jakie są nagrody za posczególne misje. Ja sobie posprawdzałem i te, za które nagroda to było 15k yang, a męczyć się było trzeba 2 dni to po prostu je sobie odpuszczałem

Opublikowano

na Solarze wszystkie misje najlepiej robic .. bo dostaniesz troche yang tak ktorys z Uzytkownikow ze 5k yang moze obic sie o kat zada czy jakos tak ale lepiej miec juz to 5k na poty niz 200 yang na nic ... taka prawda

na serverach takich jak Feniks , Monek czy tam Kronos to sie tego nie robi bo tam to 1kk jak 1k ..

Opublikowano

Wg. mnie się opłaca, od nie dawna zacząłem grać na solarze i na razie wykonywałem / wykonuję wszystkie misje jakie są możliwe, nie które odrzucam bo dużo roboty, a mało zarobku ale większość robię.

Na nowych serwerach właśnie tak można łatwo sb na jakieś eq zarobić, a te od biologa trzeba robić koniecznie bo dobre nagrody są . ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tak, opłaca się zawsze coś się dostaje nawet te groszowe sprawy ale to już coś.

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

jak zaczynasz od zera to jak najbardziej rób. Ja nie zaczynałem od zera i i tak robiłem, bo zaśmiecały mi tylko ekran ;p

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...