Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań odnośnie World'a

pupu254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jestem nowy w tej grze i oco w niej chodzi to jest gra przez internet ? np takie coś jak Cs, metin?Długo sie isnaluje ?opłaca się gra?Jakie wymagania do gry?Prosze o pomoc bee lajkować

Opublikowano

Masz taki temat w podpiętych.

mpcforum.pl/topic/543858-tutoglne-informacje-o-nfs-world/

A resztę zobaczysz po ściągnięciu gry :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Gra Wyścigowa. Tylko i wyłącznie przez Multiplayer.

Zdobywamy reputację(exp) oraz gotówkę(pieniądze).

Bierzemy udział w przeróżnych wyścigach, kupujemy auta itd.

Jest wiele części need fos Speed lecz reszta jest Single Player(dla jednego gracza), Electronic Arts postanowili zrobić nowość i tak o to powstał Need for Speed World, który skupia się tylko i wyłącznie na trybie Multiplayer(wieloosobowym) :)

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Komputer cieniutki.

RAM'u nawet 1GB nie ma, a procesor 1.6 to Ci chuja uciągnie.

Więc wątpię, byś pograł..

Pobieranie :

Instalka waży jakieś 700mb+patch więc jakoś z 800/900 mb łącznie waży.

Na łączu 1mb/s to jakaś niecała godzina ściągania ;)

02402750183503470554.png

Opublikowano

a to wątpie że sobie pogram

Prosesor mi tak pisze Amd Sempron™ Prosessor 2800+ i 1.61HHz,448 mb ram i jak?

Opublikowano

A, to procesor nawet ogar. 2.8 GHz + 1.61 to nie jest źle, procesor by ogarnął grę, jednak nie wiem jak z Ramem.

Powiem tak. Spróbuj, a się okażę.

Wydaje mi się, że na minimalnych detalach byś pograł, choć tego RaMu mało masz :)

02402750183503470554.png

Opublikowano

a to procek mam dobry? Bo myślałem że komp mam złom ;P Hehe nie ogarniam :P -.-:D :rolleyes:Leci Like You To jutro napisze czy mi pójdzie bo teraz mi net no wolno działa ale mam 1mb

Opublikowano

Na łączu 1mb/s to jakaś niecała godzina ściągania ;)

Ja mam takiego neta i path worlda [150mb] pathuje mi się w ok. 1.5 godziny. To zależy ile wiary siedzi.

@top

z łatwością Twój komp udźwignie worlda

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

miałem 1 mb ściągał się długo bo około 3 godzin :)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano
z łatwością Twój komp udźwignie worlda

Nie napalaj chłopaka, bo ma mało Ramu -,-

Ram jest ważny, i czasami przez to nawet gra może się nie uruchomić..

miałem 1 mb ściągał się długo bo około 3 godzin

To tez zależy, czy servery downloadu przeciążone

:)

02402750183503470554.png

Opublikowano

Okej, wyjaśnione. A Ty pupu254 jeśli Ci nie będzie działać to napisz mi na pw lub gg, abym ten temat otworzył.

Na razie go

ZAMYKAM

Na prośbę autora otwieram temat.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mam pytanko jeszcze bo jeżeli ja włanczam laucher i mi się pobiera i wyłąncze komputer i np jutro wejde i włąncze to będe miał to co mi się pobrało czy od nowa ? i gdzie to się zapisuje?

Opublikowano

Jeżeli w 1 dniu ściągnąłeś przykładowo 200mb i wyłączysz grę to na 2 dzień nie ściągasz od nowa tylko od tego momentu co zakończyłeś.NFS World pobiera się do folderu Dane aplikacji w DocumentsAndSettings.Musisz w opcjach folderów włączyć opcje: "pokaż ukryte pliki i foldery".

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

aha thx ale ja miałem tak pobrałem coś 300mb i potem włąnyłem jeszcze raz i mi się pobierało kolejne 300mb a teraz mi się znowu coś pobiera to ile wkońcu to waży?

Opublikowano

Cały waży 2,7 GB i on ściąga się partami.Np: jeden zajmuje okoł 700 drugi 300 następny 182 i tak dalej.Musisz cały part ściągnąć.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

aha okazało się że nie idzie... ;( włancza się i potem wyskakuje okienko i nie wysyłaj lub coś tam :((

Opublikowano

System Microsoft Windows xP Home Edition Wersja 2002 Dodatek Service Pack 2 (orginalny), mam zainstalowany Microsoft .Net Framework 2.0 i Microsoft Visualc C++, a Net Framework 4.0 nie moge zainstalowac bo potrzebuje składnik Windows Imanging Component i jak go pobiore to mi wyskakuje ?????WindowsXp????? i nie moge zainstalować .Może ktoś odpowie?

Opublikowano

ok. Ja próbowałem włonczyć teraz Nfs i mi się włonczył pisało wczytywanie wszstko ok ale jak sie skonczyło wczytywać czarny ekran tylko myszka i to co wcześniej nie wysyłaj. Pobierać się bedzei 30min i jak to pobiore i zainstaluje powinnie nfs działać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...