Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Rosyjskie HT

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna gram ,który z rosyjskich HT ma dobrego kopa i celność i w miare dobra mobilność ,moze miec papierowy pancek

Feel the beat!

Opublikowano

is-3 jest świetny. Dobre działo bl-9 + mobilność. Is-4 raczej ciężko z mobilnością ale pancerz i działo wypas (poza tym będzie 10t) is-7 nie trzeba opisywać :) ciężki medium tank :D

Opublikowano

Wszystkie Rosyjskie HT są świetne. KW i KW-3 na swych tierach rządzą, raczej nikt z ich tieru im nie podskoczy. Od IS'a już tak kolorowo nie jest, ale za to od IS'a wzywyż jest duuuuża frajda z gry. Każdy w Ruskich HT znajdzie coś dla siebie.

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Bywalec
Opublikowano

Ważne, żebyś przy wyborze czołgów np. is 3 nie sugerował się grubością pancerza, ponieważ jest on o wiele grubszy w rzeczywistości przez jego nachylenie niż jest tam napisane.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Powiem tak tez cisnełem do IS-7 i powiem tak lepiej mi sie gra JgTiger T30 niż IS-7 czołg Dno i tyle

Lepsza jest Nacia Niemiecka :) przynajmniej jest czym powalczyć IS-7 ma już z E-75 Problem ale lepiej radzi sobie z E-100

Dodam na dodatek ze Działo IS-4/7 tez ma wiele do życzenia z Golda w tył powiedziała Tym go nie Pokonamy :)

Faktem jest ze Rykoszetuje jest szybki ale IS-7 to czołg Grupowy nie ma startu do E-100 T30 i nawet AMX sam na sam :)

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

wedlug mnie droga przez t1 heavy jest lepsza niz kw :) T30 vs is-7 to is-7 nie ma szans ;)

Chyba na otwartym terenie, a takie walki zdarzają się rzadko, IS-7 jest bardziej mobilny, więc bez problemu objedzie T30.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

IS-7 daje rady z T30 przyklejasz sie do niego pancerz w pancerz i okladasz go po podwoziu a on jezeli nie ma zlotych pestek to moze prubowac mnie przebic w kierowce ale czesto wchodzi za 0

Opublikowano

Dołączam się do tematu.

Mam pytanie ;d w czołgach rosyjskich mam już IS-3 i zamierzam robić IS-4 i tu moje pytanie czy opłaca sie zrobić IS-7? Bo powiem szczerze że bardzo chętnie pociągnąłbym sobie nitkę z Tiger P (którego jest już elitarny) i zrobił Ausf. A itd. aż do Maus'a

Opublikowano

Nie, że wszystkie czołgi rosyjskie są niecelne, tylko mają dłuuuugi czas celowania i na tym dużo tracą. Sam mam T32 i ISa (za niedługo będę się mógł pochwalić ISem - 3 hue hue ;d) i czuję znaczną różnice w celowaniu.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...