Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RRoD

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam na xbox 360 red ring of death dokładnie 3 diody. Wie ktoś co to oznacza i jak naprawić? Z góry piszę że nigdy nie grałem nim długo, jak już to 6 godzin ale bardzo rzadko i nic mu się nie działo. RRoD pojawił mi się dzisiaj i dawno nim nie grałem więc to na pewno nie przegrzanie.

Opublikowano

3 rod występuje głownie na Konsolach ze starszymi płytami głównymi, jedynym wyjściem jest udać się do serwisu i wyłożyć trochę pieniędzy, jednak czeba mieć świadomość że 3 rod może pojawić się po jakimś czasie na nowo, sama naprawa nie usunie problemu na zawsze, ale naprawi konsolę na kilka miesięcy, proponował bym wymianę samej płyty głównej na nowszą.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Proponuję ci oddać do serwisu,za dużo roboty przy naprawianiu samemu ( 2lata temu naprawiałem )

random.jpg

Opublikowano

Czyli nie ma sensu naprawiać samemu? I jeszcze dodaje że 3 diody mi migają a nie świecą ciągle czy to coś zmienia?

Mój ojciec zna pewnego człowieka który umie naprawić RRoD. Twierdzi że trzeba rozmontować i posmarować wentylator czymś i niby to coś da. I czy to coś da??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...