Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Policja

raduli22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ma dowody w postaci zdjęć/filmiku oraz jeżeli kontaktowałeś się z nim przez gg/metina to w każdej

chwili może iść na policje i ty będziesz miał kłopoty

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Proszę, aby modzi metina nie traktowali to jako spam, ale najpierw oszukujesz, a potem po forach pytasz się trzęsąc (za przeproszeniem) dupą czy pójdzie na policje .. Nie może iść, chyba, że ma dowody.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Jezeli nie ma dowodow to nic ci nikt nie zrobi ale zachowales sie po frajersku.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Proszę, aby modzi metina nie traktowali to jako spam, ale najpierw oszukujesz, a potem po forach pytasz się trzęsąc (za przeproszeniem) dupą czy pójdzie na policje .. Nie może iść, chyba, że ma dowody.

true story.

@top

jeśli ma dowody to może iść na policje i możesz mieć troche przesrane.

@up

a jak skradnie auto z podwórka, a na allegro oszuka, jest różnica?

kradzież to kradzież.

Opublikowano

Jeśli ma wyraźne dowody na to, to jak najbardziej może iść. Niby kilka zł, ale kradzież to kradzież. Będziesz miał nasrane w papierach i po co ci to? Dla tych paru yang?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Raczej nie.

Poza tym watpie że ktoś by się fatygował za te pere złote isć na policje.

Tak pare złotych. Nawet jakbym dała mu te 20 zł to nic... jednak i tak bym poszła gdybym miała dowody. Ponieważ ? Wkur***** mnie tacy jeb*** oszuści którzy siedzą na czyjejś kasie. Zbanujcie tego typa czy coś. Zapewne nagrał tą rozmowę lub coś w tym stylu więc trzęś dupą ile wlezie i mam nadzieje, że zrozumiesz co zrobiłeś gnojku.

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

no policja ma to w przsłowiowej dup** nie rusza cię ale tak btw żal mi troszeczkę autora trzabyło nie okradać a nie teraz na forum w majtki robisz :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...