Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]NIE DZIAŁA MI WARROCK

wieczny1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiczny tiger tylko spammuje i nic Ci nie pomoże :

Zrób tak, bo mam podobny problem w Koreanie. Update zawiesza się i wtedy :

Menedżer zadań > znajdujesz proces Warrock.exe i go wyłączasz. I tak do skutku, zobacz czy pomoże, bo za każdym troche patcha się ściągnie .

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Czy ja wiem czy taka żałosna, mi to z Koreanem zawsze pomaga. Od poczatku instalacji do samego końca.

@DOWN wrzuć na luz, bo gorączki dostaniesz

Twój problem był podobny do mojego: mam 1 patch 3.2 giga i zacina się np. w 1/4. Robię wtedy tym sposobem i w końcu się updatuje. Ciskasz się do mnie, a chce Ci pomóc. Poza tym dbaj trochę o język ojczysty, bo nikt nie uwierzy, że masz 17 lat.

Instalacji? ja nie instaluje tylko patchy ściągam!! a mi wogle piszę ze patch waży 0mb przypatrz sie dobże!!

@DOWN Może zapora Ci blokuje WR lub jakieś jego pliki ...

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Instalacji? ja nie instaluje tylko patchy ściągam!! a mi wogle piszę ze patch waży 0mb przypatrz sie dobże!!

Jak coś nie 17 tylko 18 a po 2 to mi się wcale nie zaczyna ściągać a tobie się ściąga i się wtedy zacina!!

Opublikowano

Jak coś nie 17 tylko 18 a po 2 to mi się wcale nie zaczyna ściągać a tobie się ściąga i się wtedy zacina!!

Wyłącz antywirusa jeśli nie pomoże zacznij na nowo lub reinstall WarRock'a.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

Facet na 100% coś Ci blokuje pliki lub moze masz jakies problemy z połączeniem z internetem. Zobacz czy działają Ci przeglądarki internet explorer oraz google chrome. O ile takowe posiadasz ... Jeśli działają to coś blokuje, jeśli nie działają to może masz włączone proxy lub stara wersję explorera. Masz w ogóle 7 czy XP ?

PS

Wyłącz antywirusa jeśli nie pomoże zacznij na nowo lub reinstall WarRock'a.

Pozdrawiam, Mathias.

Leci raport spammerze ;) Napisał w drugim poście, że nie ma antyvira, a Ty i tak musisz nabić sobie posty. Co z Cb za dzieciak...

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

O tym mnie zaciekawiłeś ponieważ żadna przeglądarka mi nie działa oprócz Opera!!

Chrome,explorer,mozilla mi nie działają i też nie wiem z jakiego powodu Opera normalnie śmiga!

A i co do antywirusa to nie możliwe ponieważ dzisiaj dopieru go zainstalowałem!! Jak coś to AVG

Reinstala robiłem tak jak napisałem wyżej!

Jako administrator też odpalałem z zgodności xp sp 2-3.

Nic nie daje

WINDOWS 7

Opublikowano

O tym mnie zaciekawiłeś ponieważ żadna przeglądarka mi nie działa oprócz Opera!!

Chrome,explorer,mozilla mi nie działają i też nie wiem z jakiego powodu Opera normalnie śmiga!

A i co do antywirusa to nie możliwe ponieważ dzisiaj dopieru go zainstalowałem!! Jak coś to AVG

Reinstala robiłem tak jak napisałem wyżej!

Nic nie daje

WINDOWS 7

Nie rozumiem Cie trochę. Najpierw piszesz, że nie masz antyvirusa a później, że go dopiero dzisiaj zainstalowałeś...

Skoro jest to AVG i już go masz to w opcjach poszukaj "ochrona rezydenta" i tam dodaj cały folder WR do wyjątków.

Druga sprawa:

WINDOWS 7

To jaki w końcu masz system? Jeżeli ten pierwszy a w szczególności SP 2 to zupdatuj go do sp 3 i kolejno poinstaluj wszystkie .NET Frameworki.

Co do przeglądarek. Mówisz, że chodzi Ci tylko Opera. Posprawdzaj czy na innych nie masz połączenia przez proxy lub nie masz włączonego programu tego typu. Możliwe, że zmienia on proxy w tych co wyżej wymieniłeś a Opery nie obsługuje.

Napisz jeszcze jakie masz połączenie internetowe i za pomocą czego się łączysz.

32354141673387527780.png

Opublikowano

WINDOWS 7 mam to jak mam zrobić?

A mam laptopa w którym mam internet bez kablowo czyli wifi

1) Zainstaluj ponownie AVG, potem odinstaluj tym programem : Revo Unistaller Pro << Jest znacznie lepszy od wind. programu do odinstalowywania, bo możesz usunąc cały syf, który program po sobie zostawi ( w rejestrze, na dyskach )

2) Zobacz czy nie masz włączonego proxy w explorerze lub chrome. Przez to może Ci się nie updatowac.

@Down

Całkowicie wyłączone. Musi chodzić Ci explorer oraz Chrome.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...