Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin strasznie tnie na jednej mapie

ManXer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emka. Zawsze mam w Metinie 30 FPS'ów, czasem tylko spadki jak jest całe miasto przepełnione czy tam na mapach handlowych i nigdy nie miałem problemu z przycinaniem się. A na mapce z zombie na Gladorze na początku mam 15 FPS, jak wejdę trochę dalej spada to do 10 FPS, dalej jest coraz gorzej aż w końcu całkowicie się zacina i mam czarny ekran, tak samo przy biciu oponek. Dopiero czyściłem komputer CCleaner'em i nic się nie poprawiło.

Zestaw shitowy, ale powinien wyrobić w metku.

nVidia 7300 LE

Intel Pentium 4 3.06 Ghz

2GB RAM

fs_overall.png

Opublikowano

UP, jesteś taki glupi , czy udajesz? wyraźnie piszę, że 2GB ...

mi też się tnie ale na wszystkich privach v2, czyściłem CC, defragmentowałem, mam 1GB ram , na pl mi się nie tnie, a na privach tnie ..

Spróbuj wyłączyć antywira i sprawdź

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Bez antyvira to ja jestem 24/7, bo mi sie ESET przy starcie komputera nie chce włączyć a ja zapominam xD U mnie kompletnie na żadnej innej mapie wcześniej tak nie cięło - na nawie jest M1 całkiem zmienione i bez problemów chodzi, to samo na każdej innej nieoficjalnej mapie. Nadmiaru mobów na tym zombie też nie ma, bo w V2 lochu pająków jest więcej ze spota i działa jak marzenie.

fs_overall.png

Opublikowano

Co jakiś czas system skanuje, a nie pobieram żadnego syfu. Na mapie jest sporo mobów, ale spot ezotów pod świątynią jest dużo większy niż tu.

fs_overall.png

Opublikowano

Z tego co pamiętam grając na Glador też miałem lagi na zoombie, ale nie aż takie duże. Tam do 124lv się tylko expi bo potem gnolle, a to tak długo nie zajmie więc chyba musisz przeboleć te lagi

kuzyk2.png
Opublikowano

Jakby się po prostu cięło to bym jeszcze wytrzymał, bo to wystarczy mieć kamerę skierowaną na dół ale po prostu po minucie robi się czarny ekran i nic nie można zrobić ;ccccc

fs_overall.png

Opublikowano

Homelo, chodzi Ci o window mode? Mój config wygląda tak

http://screenshooter.net/9048724/veopxvd

Specjalnie pod ten serwer takie niskie ustawienia brałem, zwyczajnie na najwyższych chodzi bez problemów z rozdzielczością 32 bity. Z kartą graficzną mógłby być taki problem, że nie wiem czy mój komputer wyrobi z lepszą xD

Najdziwniejsze w tym jest to, że jedynie własnie na tej mapie spośród wszystkich innych mi tak tnie.

fs_overall.png

Opublikowano

UP, jesteś taki glupi , czy udajesz? wyraźnie piszę, że 2GB ...

mi też się tnie ale na wszystkich privach v2, czyściłem CC, defragmentowałem, mam 1GB ram , na pl mi się nie tnie, a na privach tnie ..

Spróbuj wyłączyć antywira i sprawdź

jezus niezauwazylem a od glupich to se kolegow wyzywaj

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Na privie czy plu?

Następny -,-

Emka. Zawsze mam w Metinie 30 FPS'ów, czasem tylko spadki jak jest całe miasto przepełnione czy tam na mapach handlowych i nigdy nie miałem problemu z przycinaniem się. A na mapce z zombie na Gladorze na początku mam 15 FPS, jak wejdę trochę dalej spada to do 10 FPS, dalej jest coraz gorzej aż w końcu całkowicie się zacina i mam czarny ekran, tak samo przy biciu oponek. Dopiero czyściłem komputer CCleaner'em i nic się nie poprawiło.

Zestaw shitowy, ale powinien wyrobić w metku.

nVidia 7300 LE

Intel Pentium 4 3.06 Ghz

2GB RAM

Przeczytaj to bedziesz wiedział -,-

­

Opublikowano

Prawdopodobnie wina tego ze jest duzo ludzi mobow przemidotow lub yang.

Spróbuj grafikę w metku jak jestes dajesz opcje systemowe tam grafike na cpu i zobacz a potem na gpu i gdzie nie bedzie ciąć, moze pomoze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...