Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem nie wiem jak zagrać na własnym privie. Potrzebny do tego jakiś specialny client? Próbowałem przez mod od kamera i clienta od rykox-a. Wpisywałem swoje ip w serwerinfo.py i patchowałem tez własny plik root ale przy łączeniu się z serwerem wyskakuje bład podczas łączenia się z serwerem. Serwer wtedy normalnie dziala bo przy ch1 pisze norm. Pomocy jak to naprawić najlepiej by było jakby ktoś sam wytłumaczył lub podał linka do poradnika.

Opublikowano

Musisz zrobić swoje spolszczenie. Najlepiej przez Conecter Changer (chyba dobrze napisałem). Z tego co pamiętam jest taki temat, gdzie dajesz swoje IP i robią ci launchera. Mozesz jeszcze pobrać chinski client i wrzucić pliki takie jak : mc.txt mc.exe (te pliki są w folderze, gdzie masz pliki serwerowe) i chyba jeszcze jakies. W mc.txt daj swoje IP z końcówka .100 a znajomi muszą mieć pełne IP. Jeśli nie masz tych plików dam je w winrara i wrzuce na jakis hostnig.

maciek2466sygnatura.jpg
Opublikowano

Po co Ci Client Chinski ? pobierz zwykłego Clienta i w servinfo.py zmień Ip na swoje z końcówką 100

To Bylo Zbyt Straszne // Edytowano By Napewno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...