Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyróżnienie dla kilku letnich forumowiczów

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oczywiście to jest tylko propozycja czy może wprowadzicie jakieś wyróżnienie dla forumowiczów którzy są już ponad 2 lata na mpc.

Może grupa Vip czy coś takiego.

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

No way! Połowa forum by miała inny kolor ... To moderatorzy itp. mają się wyróżniać, co z tego ,że ktoś założył konto kilka lat temu ,nabił te 1000 postów i uciekł z forum przykładowo?

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Po co to? Jeżeli ktoś jest długo na forum i zasłużył sobie na Elitę czy VIP'a to go dostaje, po co mamy wyróżniać osoby który tylko są na forum i nie pomagają innym. To jest wyróżnienie i trzeba na nie zasłużyć.

Opublikowano

jeśli miało by to wejść to najlepszy by było tylko dodać takiemu użytkownikowi ''Tytuł'' np weteran lub coś takiego żadnych kolorów

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

głupota, ktoś się zarejestruje właśnie 2 lata temu, od tego czasu napisze 5 postów i ma kolor. weteran? też głupie, bo co to za weteran osoba która nic nie zrobiła na forum tylko na nim była kilka lat? a jak ktoś coś zrobił dla MPC to już ma kolorek. i jestem pewny, że gdybyś właśnie nie był tu od ponad 2 lat to nawet taki pomysł by Ci do głowy nie przyszedł.

fs_overall.png

Opublikowano

Hm...

Elita, to osoba, która sobie zasłużyła na ten kolor, exAdmin etc.

V.I.P. - ktoś kto specjalnie uczestniczył w życiu forum, moderował kilkanaście działów, w przypadku Jakuba.

Staż na forum, mógłby być nagradzany tylko i wyłącznie nagrodą, tak jak w przypadku Champion-a.

Jednak dwa lata to za mało, minimum 3-4.

@down

bo Ty jesteś kiki. ^.^

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Hm...

Elita, to osoba, która sobie zasłużyła na ten kolor, exAdmin etc.

V.I.P. - ktoś kto specjalnie uczestniczył w życiu forum, moderował kilkanaście działów, w przypadku Jakuba.

Staż na forum, mógłby być nagradzany tylko i wyłącznie nagrodą, tak jak w przypadku Champion-a.

Jednak dwa lata to za mało, minimum 3-4.

Od razu kilkaset działów, miałem z 4/5 działów i jakoś nie ma vip'a?

top, nie

w83od2.jpg

Opublikowano

Lenart

07/08/09 xD

A poza tym, jakby to miała być ranga, to za dużo tego...

Chaosu nie byłoby gdyby zajęła się tym tylko jedna osoba. ;]

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...