Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowe Bronie *HOT*

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Różdzki zastępują głównie wachlarze bo nie ma modeli nowych wachlarzy jedynie na tych serwach typu infitymetin/m2m

tam są modele wachlarzy ale też nie dużo ale na m2m też są różdzki

Ehhh Bronie mogą być ale jak przeglondam epvp bo tam dużo jest dane ^^ co dzien nowość

To niektóre bronie widziałem : x tak z 5-9 broni widzę nowych ^^

skorzystam like

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Cat_catches_treat.gifPowerwheels_wheelie.gif

Kangaroo_playswith_junk.gifMascot_troll_flashing.gif

Opublikowano

Wpisy to formalność .

Nie umieją ich zrobić tylko nowicjusze .

Jak szybko zrobić Najlepiej mieć 6 wpisów [ Bron 1 ręczna 2 ręczna dzwon sztylet łuk i miecz dla sury ]

bierze sie taki wpis zmienia się wrodzone bony/atak/lvl/nazwe i juz ;p

thx za hasło ;p

1 miecz przypadł mi do gustu mega like ;x

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Cat_catches_treat.gifPowerwheels_wheelie.gif

Kangaroo_playswith_junk.gifMascot_troll_flashing.gif

Opublikowano

Może zamiast publikować co chwilę coś z e*pvp to wzielibyście się do pracy i stworzyli coś oryginalnego,

a nie, połowa tego forum to tematy skopiowane z e*pvp, nawet zauploadować ponownie się wam nie chce...

Sam zacząłem się uczyć pythona i C++, może za niedługo modelowania 3D, przestałem bawić się już w copy/paste.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Upload kolego jest mój, za po za tym takie pisanie, że zróbcie coś sami to wiesz ... Nie opłaca się teraz robić czegoś samemu i wrzucać ... Może zbierzesz kilka lajków i zjebe ... Nic po za tym , a czas stracony ..

Opublikowano

Dla szukających ikon :

http://www.speedyshare.com/file/EmnEK/Icon-Weapons.rar

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Upload kolego jest mój, za po za tym takie pisanie, że zróbcie coś sami to wiesz ... Nie opłaca się teraz robić czegoś samemu i wrzucać ... Może zbierzesz kilka lajków i zjebe ... Nic po za tym , a czas stracony ..

Nikt ci nie kazał wrzucać tego.

Upload, wrzucasz i pewnie nawet nie sprawdzasz czy coś w środku, mogłaś chociaż się wysilić zrobić wpisy, oraz usunąć hasło z paczki(przepakować w nowe archiwum).

Opublikowano

@ Mateo, dziękuję za paczkę . Już daję do Download i jako załącznik .

@ Mamolek , jak dla szamana skoro tu są zaledwie dla niego 5 broni ? ; >

Opublikowano

Takie hejtowanie mnie nie ma na prawdę sensu .. To nie jestem ja na zdjęciu ... Co do Ciebie Off&On swiece wyglądem ale nie tylko .. Wiesz umiem odróżnić MPC od szkoły , nie którzy widocznie nie. W szkole daje z siebie wszystko , na mpc tylko namiastkę , a nie którzy odwrotnie w szkole ledwo ledwo , a na mpc kozacy .. Nie mowie ze wszyscy ... Nie obrazam rowniez tych ktorzy tu na prawde sa znani i cenieni .. Nie ja robiłam paczkę.. Napisałam , że mnie powaliły na SS .. Tylko marudzić umiecie, a nawet takiego Copy+Paste się wam nie chcę robić. Nie to nie . ; )

Opublikowano

Takie hejtowanie mnie nie ma na prawdę sensu .. To nie jestem ja na zdjęciu ... Co do Ciebie Off&On swiece wyglądem ale nie tylko .. Wiesz umiem odróżnić MPC od szkoły , nie którzy widocznie nie. W szkole daje z siebie wszystko , na mpc tylko namiastkę , a nie którzy odwrotnie w szkole ledwo ledwo , a na mpc kozacy .. Nie mowie ze wszyscy ... Nie obrazam rowniez tych ktorzy tu na prawde sa znani i cenieni .. Nie ja robiłam paczkę.. Napisałam , że mnie powaliły na SS .. Tylko marudzić umiecie, a nawet takiego Copy+Paste się wam nie chcę robić. Nie to nie . ; )

Po co mam kopiować skoro wchodze na epvp przegladam pierwsze 3-5 stron to co ciekawe sciagam i wychodze

x

Opublikowano

Skończ już te smenty, myślisz że robisz komuś łaske, iż skopiujesz coś? Naprawdę żałosne zachowanie. ^^

" W szkole daje z siebie wszystko , na mpc tylko namiastkę" każda wymówka dobra. ; DD

Zresztą każdy ma do czegoś smykałkę, niektórzy lepiej radzą w sobie w szkole przy przedmiotach humanistycznych, a inni przy informatyce, powiedzmy mpc, więc takie pisanie też nie ma sensu.

Jak już coś robisz to porządnie, a nie potem wrzucasz nie sprawdzone ścierwa(tak chodzi o temat).

Jeśli masz tak robić, to lepiej nic nie rób, bo niektóre osoby, które nawet jeśli kopiują to coś robią, by wyglądało to lepiej i nie wyglądało, że z innego forum. Jak np.: hasło "Epvp" czy inne farmazony. Następnym razem się postaraj, a jak nawet się nie starasz to się nie zabieraj, nawet za banalne kopiowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...