Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Przycinka

menschilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Zrobiłem przerwę od CA z 2 tyg. i wczoraj zauważyłem ze broń gdy zaczynam strzelac (nie zawsze) nie reaguje ... tak na 1 sec a potem zaczyna strzelać o co common??:>

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

I tak zawsze? Bo mi sie nie chce w coś to wierzyć O_o.

Sprawdź czy myszke masz dobrze podpiętą/odpal CA z gameboosterem...

Bo co tu można poradzić...

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

nie zawsze .. nie raz ale w grze raz mi sie na pewno przytrafi ... to męczy bo zawsze dedam^^ ... gamebooser ?? co poradzi?? neta dobrego mam myszka tez cacy

p.s fajną dupkę masz ^^

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Game Booster to darmowa edycja niewielkiego narzędzia do optymalizacji i przyspieszania komputera, stworzone z myślą o fanach gier komputerowych. Daje ono możliwość doboru ustawień systemu, które pozwolą uzyskać jak największą wydajność komputera w grach.

Mi się wydaje że najczęściej masz to kiedy wchodzisz do gry i na początku gry ci sie troche gra przycina. Ja miałem podobnie nawet gorzej bo po wejściu do gry na ~10 sekund wszystko sie zacinało i nie dało sie nawet ruszyć. Ale Gbooster mi pomógł

Opublikowano

odpaliłem przez game booostera ... to samo ... to nie wina sprzętu chyba , dobry komp net tez w miare , pozostaje mi zrobic re instalke moze sie naprawi ;/

Masz tam like za pomoc odemnie ;)

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

@UP

Jak mówi, że ma dobrego kompa to co...

Może masz zamulonego kompa? I ci tnie gra. Spróbuj z tą instalką co mówiłeś jak to nie pomoże pousuwaj zbędne programy i przeskanuj kompa czy nie masz wirusa ;)

Opublikowano

A myszke masz sprawną w 100 %?

z tą myszka nie jest w 100% pewny ze jest dobra ale działa ^^ ... kompa mam 4 rdzeniowego 2.7ghz ram 4 gb

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

może coś z kartą graficzną nie tak?

Zainstaluj DirectX najnowsze stery do karty graficznej

Ale jak ja bym miał problem tak małego formatu to szkoda zachodu coś robić ; d

Opublikowano

to nie jest problem małego formatu .. gdyż grać się nie da , jak bym grał elimki to pół problemu ale na snd .. to jest niebo a ziemia ... no spróbuje te stery wgrać nowe .. direct mam 11 to chyba najnowszy ??:>

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...