Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piesek

Ferrum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam owczarka niemieckiego i gdy jestem na działce ujada na każdego intruza a psie jednak ma wielkość więc ludzie nie chcą nawet do furtki podejść.Poza tym bardzo mądre psy łatwo się uczące.

Opublikowano
Rodwailer
Oj miałem go :D Ale pamiętam go tylko jak był staruszek.Niestety zdechł ;( Ale to był taki pies co wyjdzie przed bramą sie położy i nic nie robi.Szczeka to tylko jak musi :P

Ja mam owczarka niemieckiego i gdy jestem na działce ujada na każdego intruza a psie jednak ma wielkość więc ludzie nie chcą nawet do furtki podejść.Poza tym bardzo mądre psy łatwo się uczące.
Przecież owczarki to najmądrzejsze psy na świecie ^.^

@Topic

Masz tu ładną aukcję z owczarkami :)

http://www.allegro.pl/item714596403_owczarki_niemieckie_owczarek_niemiecki_po_rod_ro.html

Tu masz porównanie jak wygląda mały i duży ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Też polecam boksera :)

Sam mam i jestem zadowolony. Wyglada b.groźnie ^^

Szczeka tak "z gardła". Takim bardzo basowym, niskim głosem.

Wierny i nie sprawia kłopotów :) Polecam serdecznie ;)

f.png

Opublikowano

Ja polecam owczarka kaukaskiego. Rośnie duży misiowaty, ale budzi respekt. Dla właściciela zawsze łagodny, ale na podwórko za nic nie da wejść (obcemu). Polecam. Jak z jesteś z okolic Lublina to nawet mam do opchnięcia bo są szczeniaki akurat ;)

@Down Heh racja, racja, ale on nic nie mówił, że nie ma być mały, a psa posiadam już długo i w lecie sobie radzi. Przed latem zmienia futro na lżejsze i rzadsze. Należy mu tylko dawać więcej wody w lecie i trzymać pod stałą opieką weterynarza, ale to przecież standardzik.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Nom, a zwłaszcza się nadaje to trzymania w 2pokojowym mieszkaniu. Komfortowo też się czuje w polskie lato. 30 stopni w cieniu i więcej to nie problem.

@Topic

Rottweiler, doberman, kanaryjski, pitbull

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano
york... xD
Mam... leń taki że n/c xD 30 sec spuścisz go z oczu,to już pod kocem pies/tapczan ^^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

omg to forum schodzi na psy xD

Ciągle jakiś temat: jaki zegarek,jaki pies a jutro bedzie jakie majtki <_<

@up

Pies na allegro, a myślałem zse to zabronione.

76561198001815076.png
Opublikowano

Chihuahua rlz :D

Bierzesz do kieszeni a jak ktoś przychodzi to go wyjmujesz i zaczyna piszczeć (bo ciężko to nazwać szczekaniem) xDDD

A tak na serio to Owczarek Niemiecki jest spox ;]

Ja mam takiego (13 lat - dziadziuś :)) to teraz tylko leży i leży xD Ale kiedyś to koty na kilometr go omijały i "darł" się w niebogłosy na każdego nieznajomego ;]

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

pitbulle są brzydkie i nie miłe, lepiej przytresowany owczarek, bernardyn

Living is easy with eyes closed . . .

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano

Sam jesteś nie miły :< mój jest zajebisty właśnie i do każdego sie biegnie bawić. Ale zazwyczaj ludzie to odbierają inaczej i zaczynają spierdalać xD I jeszcze bardziej się nakręca xD

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Świnka morska. Ledwo drzwi skrzypnęły, ona myślała że przychodzę z trawą (sio, zue myśli, sio!) i wyła tak, że martwego by obudziło

:D

reklama RMCF1902

Opublikowano

Proponuje : Gończy Polski mam tego psa i swiettnie sie sprawuje w roli obrońca domu. Sredniej wielskoci jest . Bardzo zle znosi upaly , w zimie moze latac a latac. GONCZEGO KUP SOBIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...