Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] Bot do farmienia doświadczenia i kredytów.

11pawlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszukując internet znalazłem ciekawy program do gry World of Tanks który automatycznie startuje bitwy, zdobywając w ten oto sposób doświadczenie oraz kredyty.

1.Pobieramy bota.

Link

http://download.hellshare.pl/wotbot-zip/5556337/

Skan

https://www.virustotal.com/file/af2e9cfaaa2dedc93f1c81d8e5d212266508eef8d109659694abfda364e23254/analysis/1330218818/

2.Uruchamiamy grę oknie, logujemy się i nie włączmy bitwy.

3.Odpalamy plik WOTbot.exe

4.Ustawiamy pozycje ikonki start w grze z pozycją w bocie.

40911088.jpg

4. Po ustawieniu bota pozostaje nam tylko kliknięcie Starten, zaznaczenie klienta gry.

5. Zadowolenie z zarobku, najlepiej zarabiać 5,6 tierem przez noc potrafię zarobić 200000-400000 kredytów a doświadczenia około 10k.

Opublikowano

Tierem 5 bo na moim vk36 h na klikerze więcej tracisz niż zyskujesz (a przynajmniej przy porażkach musisz dokładać do naprawy 2k, a przy 5 tierze nawet przy porażce masz 2k kredytów do przodu).

Opublikowano

tyle ze zeby expa zdobywac musisz strzelac w kogos

za expa to

@oban19 daj mu lekture za co a za kille to kase dostajesz dajcie like :D

Opublikowano

LUDZIE BEZ BOTA TE POTRAFICIE GRAĆ? Ja bez bota bez żadnych wspomagaczy nielegalnych mam 9 tier a inni mają full czołgów a bot to tylko psucie zabawy

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie pobierać, dostaniecie bana na 2 lata , kumpel dostał a miał wymaksowanego IS-3

A co ty myślałes ? Każdy wie prżynajmniej mądry ze za to jest ban

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A jest jakiś inny sposób na doświadzczenie i kase? Oprócz premki. Jak ludzie na yuotube z tymi hackami robią?

A idź pan w las z tymi hackami w 99% scum a jeżeli zadziała to ban.

Najlepszy sposób na doświadczenie i kasę?

Odp. jest prosta Czas, wytrwałość i jeszcze raz czas i V tier do zarabiania lub z Premium VIII.

Sig.png

Opublikowano

A idź pan w las z tymi hackami w 99% scum a jeżeli zadziała to ban.

Najlepszy sposób na doświadczenie i kasę?

Odp. jest prosta Czas, wytrwałość i jeszcze raz czas i V tier do zarabiania lub z Premium VIII.

Jest prosta rada. Im więcej dmg tym więcej expa i kasy.

76561198001815076.png
Opublikowano

OMG jaki spam.

Takie tematy z klikaczami widziałem milion razy i wszędzie są te same komentarze typu: "To gówno daje", " Za to jest ban" itp. Ja pierdole, chce ktoś korzystać, to niech korzysta, jego statystyki. A w nocy (bo w tedy jest natężenie botów) mało kto gra, więc wątpię byście narzekali na to, że nagle 99% teamu to boty.

Ale muszę przyznać, że gra i tak jest zjebana przez noobów i bez takich cudów. No bez przesady, żeby wynik meczu był np. 1<15 ? Ja takie bitwy mam co chwilę i to nie z mojej winy.

I pozdro dla autora. W tagach dał "gold HACK"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...