Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lomaxmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż mam taki problem z grą lomaxmt2.Grałem w nocy i nie wiem może są prace konserwacyjne.Ale gdy grałem nagle wywaliło mnie z lomaxa.Póżniej gdy próbowałem wbić pisało że jest błąd łączenia z updaterem.Strona serwera też padła.Jeśli ktoś miałby info na temat tego serwa prosze o info.

Nie czaruj.

Opublikowano

Czyli po serwie?:( :( :( :( :( :(

znalazłem właśnie forum gdzie pisze że Na serwerze planowana jest wielka naprawa :usunięcie wszystkich bugów itd. serwer może nie działać przez jakiś czas.

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Podejście admina serwera do ludzi jest takie jak na załączonym obrazku...Ten serwer to dno.

Deco to gość w stylu nie wkurzajcie mnie, bo walne focha i wyłączę serwer …Po prostu dziecinada

<a%20%20data-cke-saved-href=

post-115669-0-02917300-1330264787_thumb.jpg

Opublikowano

Co znów deco odpierdala... -.- Mówił że nie będzie servera paro dniowego ale będzie się trzymał jak najdłużej i szybko nie padnie, więc kurwa co jest...

Ludzie wywalają kase na ten server i sie kurwa zwijasz? Bez komentarza. :angry: <_<

Jak odpali z powrotem lomaxa ja się zwijam oddam moje eq za eq na innym serwie bo tego serwa mam już dosyć...

Cały czas coś się rozpierdala...-,-

Nie da się pograć-.-

Opublikowano

Nom to wczoraj też bana dostałem na lomaxmt2 za to że powiedziałem prawde że GM jest poje... bo kurwa zadawał takie pytania na OX z nie tego świata np:Czy Scherzeneiger jest gubernatorem czy coś podobnego.Połowa serwa jebła śmiechem ale to już tego nie komentuje.

Nie czaruj.

Opublikowano

Musi byc bo fajnych serwerow juz nie ma . Prawie na wszystkich jest 6/7 co jest zalosne

Opublikowano

ej! podobno wczoraj wieczorem mial byc juz ale nie bylo i dzisiaj tez nie ma ja juz nie wiem co sie dzieje albo jeszcze bedzie albo nie :D:)

zgadzam sie to 6/7 jest zalosne a na Lomaxie nie bylo 6/7 i dlatego jest/byl fajnym serwerem B):D

Opublikowano

Gdyby serw powrócił bym chyba skakał ze szczęścia zawsze można było wolny czas tam spędzić z kumplami zwałe porobić i wgl.

Nie czaruj.

Opublikowano

LomaxMT2 jest offline ze wzgledu na uszkodzenie systemu. Przepraszamy i tymczasowo zapraszamy na longju66.pl

Pisało na stronie lomaxa xDD

Nie czaruj.

Opublikowano

Raczej nie będzie tego Lomaxa z początku roku padł serwer i kopia, która na nim była.

Wiec podejrzewam ze wszystkie konta off.

Pozatym czas, jaki go nie ma, nie sugeruje eliminacji Bugów tylko brak plików (niema, czego edytować)

LomaxMT2 to będzie to jakiś nowy serw z domena lomax

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...