Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie/skarga] tuty , poradniki

dexter92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

moje pytanie czy jest możliwość aby moderatorzy i Ci którzy usuwają tuty i poradniki w jakiś sposób powiadamiali autora? np pw lub pod tematem co było nie tak ze dany tut poradnik nie sprostał wymaganiom , a nie tak od już zostają usuwane ..

a ten sposób odbieracie możliwość na 2 raz poprawy takiego tuta poradnika gdyby było wiadomo co w poprzednim tucie było nie tak w następnym nie było by niespodzianek i były by zgodne z forum .

dziś napsiałem 2 tutki i one znikneły nawet nie dowiedziałem się co było w nich nie takie jak powinno być a może było można zmienić...niektórzy piszą poradniki kilka h a Wy od tak je usuwacie...

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

nie ma w koszu tuty pisałem ponad godzine , jeszcze niektórzy pytali się czy napewno ja je wymyslłlem ... poprostu znikły.. nie dostałem żadnego ostrzezenia nic...Grasu tego tematu nie zamkneli bo je gdzieś ''wciągło'' gdyby byl zamkniety to byly powód jego zamknięcia.

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

admini tutaj też odpisują ..... że nie ma co gadać

po co ma się ktoś męczyć jak można to se pousuwać .

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Usunąłem, bo po pierwsze były gówniane i jeśli pisałeś je ponad godzinę to jesteś niezły, a po drugie w dziale już takie były.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...