Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OwnSerwer vs. Mineserv

KeramxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie co lepsze,

OwnSerwer z dedykiem we Francji czy Mineserv.

OwnSerwer jest tańsze ale czy lepsze albo podobne?

Czekam na opinie

Opublikowano

Miałem server na ownserver i żadnych problemów nie było. 20 slotów , francja

Opublikowano

A u mnie własnie się zaczeły problemy gdy wykupiłem 40 slotów. Przy 20 żadnych lagów a przy 40 po godzinie czy 2 lagi że ja ******* . Pisałem do supportu najpierw grzecznie potem z wyzwiskami i dopiero jak ich zwyzywałem to odpisali że to nie ich wina i żebym spadał ( nie dosłownie ). Także tylko czekam aż postrzelaj wprowadzi minecrafta

b_350_20_005FF5_020EE8_F19A15_111111.png
Opublikowano

Ja to tam Ownserwer nie polecam (Dedyków z Francji) serwer sie wysypywał przy reloadzie ( Nie to nie wina pluginów, bo na kompie było ok ), Lagi były jak nie wiem co, także więc już znasz moją opinie :D

Opublikowano

Ownserver zdecydowanie odpada, miałem tam i jakoś mi nie pasowało, to wszystko bardziej polecam mineserv.

1330248086-U560461.png

Opublikowano

Jak ownserve to tylko polska a francja będą lagi. Polecam mineserv 0 lagów łatwy dostep do FTP administracja odpowiedziałą mi na pytanie po 3 godzinach rozdają darmowe kody. A administracja miła polecam.

Gość                
Opublikowano

Mineserv.eu 

<3<3<3<3<3

Opublikowano

OwnServer - Tani,We francji lagi

Mineserv - Nie mam opini

A jak byś trafił na pukawkę to możesz odrazu wyjść ceny jak z mars'a, serwer wysypuje się po 5 reloadzie jak masz 15 slotów.

Opublikowano

Jak ownserve to tylko polska a francja będą lagi. Polecam mineserv 0 lagów łatwy dostep do FTP administracja odpowiedziałą mi na pytanie po 3 godzinach rozdają darmowe kody. A administracja miła polecam.

Będą lagi ? To ja powiem : hmm.. jutro będzie koniec świata.

OwnServer - Tani,We francji lagi

Mineserv - Nie mam opini

A jak byś trafił na pukawkę to możesz odrazu wyjść ceny jak z mars'a, serwer wysypuje się po 5 reloadzie jak masz 15 slotów.

Kolejny prorok i jasnowidz.

I taka uwaga - na żadnym hostingu nie ma lagów.

Opublikowano

Szczerze mówiąc zależy też od internetu jaki ma gracz. Ja na 1mb/s na pukawce nieraz miałem lagi po wgraniu NoLagg już nie było ;). Ale gracz mający 10mb/s nie miał problemów żadnych.

Opublikowano

Wg mnie lepszy jest MineServ.eu jakoś bardziej mi przypadło do gustu niż Own. Miałem kilka serwerów na Own i nie polecam.

Opublikowano

Z tych 2 to OwnSerwer. Ale tak naprawdę najlepszy hosting to NetShoot. Dużo RAM i 0 lagów. Lokalizacja w Warszawie.

Moje TuTki

;)

http://www.mpcforum.pl/topic/568007-2011-thanksgiving-event-opis/[/Code]
[/center]

[center][code]http://www.mpcforum.pl/topic/568056-revenants-hunt-guide/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...