Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 27-08-2009

simoon95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiejszy update daje nam nowy event!

Każdy gracz, który walnie 100 killi nie wylogowując sie dostanie XM15 (cokolwiek to jest) na 15 dni.

Poza tym, patch wniósł ostatnie przygotowania do IV letniej Olimpiady WarRock.

Mam nadzieję że informacja pomogła.

Liczę na 5*

@EDIT Poprawka! 100 killi musi być wykonane młotkiem na specjanych roomach. Młotek można kupić za 500 dinar na miecha i używa się go zamiast pięści na 1 slocie!

k2ban.gif

Nigdy nie hackuje na:

burza5-2.png - Active

Tacy biegaja w WR z XM8 :P

Elo mam problem xD czy moglby mi ktos wypracowanie napisac tongue.gif mam polecenie takie : Ułóż krótką historyjkę, której mottem będzie wybrany przez cibie zwiazek frazeologiczny lub powiedzienie a zwiazki to : Zbadać coś u żródła, wzdłuż strumyka dojdziesz do żródła, czerpac ze zrodla, z czystego zrodla czyste rzeki plyna, im blizej zrodla tym woda jasniejsza nie dawajcie bana xD ani raporta prosze o pomoc tongue.gif
Opublikowano

temat do gd i masz 5* za info

teraz wystarczy hack z opk i po kłopocie... 100killi bez problemu! albo kupić kille... :) ja moge oddac piszcie na gg 2258440

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

fajny ten event będzie :) ale wole takie na exp i dinary.

@UP oddajesz za free kille :) ?

"Don't judge me if you don't know me"2Pac
Opublikowano

hehe to teraz na dachy celujcie jak gracie ze mną bo mnie na dole nie zobaczycie albo pod mapa xD

a ta nagroda to chyba bron jest (tak mi sie zdaje)

i mialem racje

Opublikowano

@ UP Dzięki za poprawienie mnie.

@ 5xUP tylko proszę nie na Poland!

Ludzie! Naprawde nie potraficie walnąć 100 killi za 1 zalogowaniem? Zagrajcie 3 razy DM starając sie i macie bronę. A jak z was nooby to zagrajcie i 6 razy i w końcu dobijecie.

k2ban.gif

Nigdy nie hackuje na:

burza5-2.png - Active

Tacy biegaja w WR z XM8 :P

Elo mam problem xD czy moglby mi ktos wypracowanie napisac tongue.gif mam polecenie takie : Ułóż krótką historyjkę, której mottem będzie wybrany przez cibie zwiazek frazeologiczny lub powiedzienie a zwiazki to : Zbadać coś u żródła, wzdłuż strumyka dojdziesz do żródła, czerpac ze zrodla, z czystego zrodla czyste rzeki plyna, im blizej zrodla tym woda jasniejsza nie dawajcie bana xD ani raporta prosze o pomoc tongue.gif
Opublikowano

@up

ja na bluestorm ustawiam na 200 killi, i ok 105 sam ich zabijam ; p (bez haxow)

uwielbiam bluestorm, tyle miejsc do campienia..... ahhhh

@topic

leci 5 :>

Być zajebistym...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...