Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Największe idiotyzmy na mpcforum.

eljaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CHCECIE NAJWIEKSZE IDIOTYZMY?1. Seldek sux.

<!--c1--><div class='codetop'>KOD</div><div class='codemain'><!--ec1-->Witam wszystkich,

Nadchodzi kiedyś taki czas w życiu jak i naszym forum, że trzeba zakończyć pewien etap. Chciałbym odejść z forum, a przynajmniej zrezygnować z funkcji Administratora. Dziękuje za danie mi szansy. Na początku jako moderator później global Moderator aż dotarłem do statusu administratora. Dzięki jeszcze raz za to wszystko bo spędziliśmy razem spory kawałek czasu. Kokoszu chciał bym ci gorąco podziękować za danie mi szansy, bo to od ciebie się zaczęło. Oczywiście ci co chcą się mieć podziękowania, mają je wink.gif Nie wiem co tu jeszcze pisać bo można wymieniać kilkaset faktów które były miłe i te mniej. Mam nadzieję, że miło się wam ze mną współpracowało. 3majcie się i rozwijajcie dalej MPCFORUM.pl aby było potęgą wink.gif

Pozdrawiam, Seldek

...

EEEEEEeeee, yyyyyyyyyyyyyyyyyy,

Witam ponownie.<!--c2--></div><!--ec2-->

2. Kilo_kartofli aka IMBAFATALITYQQNOOB

<!--c1--><div class='codetop'>KOD</div><div class='codemain'><!--ec1-->Ej Mam Problem Jak Ustawić, tak zeby posty było widzać<!--c2--></div><!--ec2-->

i28.tinypic.com/2jfy3oz.jpg

Kilo_kartofli w swoich googlach

All rl 100%

3. Quazu noob

<!--c1--><div class='codetop'>KOD</div><div class='codemain'><!--ec1-->Ostatnio nie moge wstawić wielkiej litery ... Daje mi zawsze wielką litere po każdym słowie.<!--c2--></div><!--ec2-->

<!--c1--><div class='codetop'>KOD</div><div class='codemain'><!--ec1--> Hej wink.gif

Urlop 2 tygodnie od dzisiaj. Nie rozwalcie forum smile.gif

W razie "w" sms : ******

W kwestiach decyzyjnych moje obowiazki przejmuja Ziomal i Mlodyske

pozdro.<!--c2--></div><!--ec2-->

Admin Cienia
Opublikowano

Nie wiem co w tym takiego idiotycznego, chyba że masz na myśli dawanie to tutaj.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
KTO MA KONTO NA ALLEGRO PISAĆ

JAKOĆ WYNAGRODZE

GG:12729401

ciekawe jakoć to wynagrodzi (poprawna polszczyzna)
86569.jpg
  • Dodaj nową pozycję...