Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RyKoXMT2 s2 [Hamachi]

Mankel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na mój serwer hamachi //szukam gm'a

siec AnexiaMT2

haslo:12345

Nie Ten dział Zrób prezentajce servera i go opisz co nie co
15963tata556.png
Opublikowano

@up.dokładnie.

a temat można zamknąc. Bo jak by ktoś funkcjonował na tym serwie, to by dorobił by sieci. (moje zdanie;))

Opublikowano

Powiem tak. Nieogranięty kretyn chciał pobawić się w założyciela servera a wyszło na to,że zrobił spam na MPC jakich za dużo. S1 był pożądny ogarnięci GM,a tutaj GM za 11zł. POZDRO,nie tyczy się to tylko RyKoXa, bo gratuluję mu plików i pracy nad metinem. I naprawdę nie spamujcie o te jebane sieci bo taki nieogarnięty debil nie zrobi tego bo NIE POTRAFI, szuka w google jak to zrobić i dlatego server OFF. Pozdrawia [GM]ProstyNick.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

RyKoX włączysz reje? mam ściągniętego całego tego priva hamachi też mam... ale podaj mi jeszcze jakie są te aktualne sieci...

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Do zamkniecia . Nie bylo mnie 2 tygodnie komputer zepsuty serw poszedl all . Za Tydzien powstanie serwer mojej roboty hamachi podobny do NieMaLipyMT2 zmieszany z RyKoX pozdro

7crrjs4uqdgb.png

Opublikowano

Do zamkniecia . Nie bylo mnie 2 tygodnie komputer zepsuty serw poszedl all . Za Tydzien powstanie serwer mojej roboty hamachi podobny do NieMaLipyMT2 zmieszany z RyKoX pozdro

zamykam.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...