Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wywala mnie z gry

kamilonus13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! dzisiaj na czacie jak już wiecie spamował nam jeden typek :D i zapraszał do grupy... dobra do rzeczy, gdy zaakceptowałem zaproszenie do grupy na początku nic się nie działo, lecz gdy później nie chcący zamiast odrzucić zaakceptowałem wywaliło mnie z gry... dosłownie przed chwilą loguje się na moje konto klikam wybierz kierowcę i dosłownie nic lecz po chwili wywaliło mnie z gry... okej spróbowałem drugi raz, miałem aż tyle czasu, że zdąrzyłem włączyć hack'a (nie pisać komentarzy typu:żal lamer na hackach gra itp.) o co w tym wszystkim chodzi? was też dzisiaj wywalało z NFS? czasami nawet nie zobaczę panelu wyboru kierowców ! o.O Czy to jest coś od nich, czy raczej coś związanego z moim kompem lub netem?

dobra, druga rzecz... od początku gry mam przezroczysty samochód tzn. widzę wszystko co jest w środku i tylko trochę lakieru na bocznych drzwiach... widzę dosłownie tam wszystko ! nie podoba mi się to ! jak tym zaradzić ? czy to ma związek z tym, że nie ściągnełem "Maksymalnej" tylko "Standarową" ? czy to ma związek ze słabym kompem.... och tak, niestety jeżdżę na grafice słabej, lecz gdy zrobiłem na grafikę wysoką (na chwilę) było to samo, gdy wczoraj wpadłem do kumpla on gdy zobaczył na grafikę słabą nie miał przezroczystego samochodu... okej okej kończę już :D życzę reszty miłego dnia :D i niezłych osiągów :D (będą +'iki) :)

Opublikowano

Padłeś ofiarą hackerów którzy hackują konta zapraszając wszystkich do grupy, jak akceptujesz zaproszenie to wywali cię z gry i najprawdopodobniej będziesz miał już wyczyszczone konto, przeczytaj KONIECZNIE to info:

http://www.mpcforum.pl/topic/565889-ostrzezenie-dla-wszystkich/

Opublikowano

@Flinn

dzięx :D

@top

Tak jak Flinn napisał, padłeś ofiarą hakera. Módl się, jeżeli masz dobre konto, bo haker powywala Ci wszystko.

Masz link to tematu.

ZAMYKAM

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...