Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Ep2

Gość Weeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Mam problem oraz kilka pytań dotyczących serwera EP2 .

1.Czy da się postawić serwer na emulatorze ep2 aby móc grać z innymi ,

2.Jak zainstalować emulator ep2 ponieważ podczas logowania się itp. pojawia się time out ,

3.Czy może ktoś napisać poradnik jak zrobić serwer ep2 aby mogli grać inni (na pewno wielu innym się to przyda)

4.Serwer ep2 musi być na hamachi czy na swoim ip (mam stałe i zewnętrzne nie posiadam routera próbowałem i na tym i na tym )

Gdyby się nie dało postawić na ep2 to na ep 1 :

Jak wgrać nowe itemki na 73 lvl itp ,

Jak wgrać nowe mapy ,

Jak dodawać i edytować NPC ,

Jak zmienić raty .

To wszystko z góry dziękuje za pomoc oraz Pozdrawiam

Weeker

Opublikowano

Kolego da się ale powiem tobie jeżeli chcesz od wizatka to są problemy maxymalne :-) trzeba edytować całego Clienta żeby zagrać mało tego hamaci trzeba mieć pro :-) więc powiem tak nie masz kasy nie masz nic ja się bawie 3 tydzień i prawie mam koniec nie ma potrzeby tworzenia kilku EP2 może być jeden a dobry wakie jest moje zdanie nie wiem jak Twoje no ale chcesz możesz się pobawić polecam usiąśc do plików php data html lod dll i exe to jest podstawa :-) sam lancher trzeba edytowac 3 dni;/;/

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

a co do EP1 może ktoś podać rozwiązania jak wgrac mapy itp

Opublikowano

a co do EP1 może ktoś podać rozwiązania jak wgrac mapy itp

NAPISAŁEM W TWOIM POSCIE

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...