Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powrót do DarkOrbit

arrek001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum. Dawno temu byłem aktywnym graczem DO (może ktoś mnie jeszcze pamięta? :rolleyes: ), później jednak dałem sobie spokój z kosmicznymi przygodami. Było to dobre kilka miesięcy temu. Zakładam, że od tamtej pory wiele zmieniło się na orbicie. Jestem dość mocno zacofany, jeśli chodzi o nowości zarówno w Dark Orbit jak i w dziedzinie botów, skryptów i innych programów. Mam więc do was, drodzy użytkownicy, kilka pytań. No może ciut więcej :)

Czy warto nadal używać botów?

Jak aktualnie wygląda częstość banowania?

Dostępne są darmowe boty, czy pozostały jedynie K- i Ibot?

Jak aktualnie wygląda wykrywalność Kbota / Ibota?

Jeśli warto używać bota - lepiej zbierać skrzynki czy może bić alieny?

Istnieją darmowe "przepisywacze" capatcha?

Czy nadal działają skrypty?

Jeśli tak - czy są bezpieczne?

Do czego służy program Charles, czy jest bezpieczny i czy znajdę na forum poradnik jak go obsługiwać?

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi, jeśli dla kogoś jest to istotne za pomoc odwdzięczę się "lubię".

Pozdrawiam!

Opublikowano

ile razy pisac ze kbot nie ma keylogera ?! ludzie kochani Kbot nie ma keylogera. to wy jestescie na tyle durni ze pobieracei zdj od nieznajomych kotrzy np chca wam sprzedac kotno i od tego macie kur** keylogera a nie ... co za ludzie..

Opublikowano

@up w kbocie (w jego kodzie) bylo prae linijek "keylogera" wysylalo pasy do ivana :)

Jezeli Ci pomoglem w poscie daj LUBIE TO :)

To Ci nie zabierze duzo czasu jedynie 5 sekund :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...