Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zmiana rozdzielczości gry - "zasłonięte" niektóre tryby niewidoczene

albin1981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji trochę zmieniło się menu -przyciski są bardziej wyodrębnione od tła- ale i zmiana rozdzielczości na 1280x1042 z niższych stała się niemożliwa (u mnie) gdyż ten tryb jest "schowany" za obramowaniem okna z opcjami a nie wyświetla się żaden suwak umożliwiający przewinięcie wszystkich trybów. Innym problemem jest obraz i dziwęk w grze tj. gra zaczęła się ciąć na GTS250 z najnowszymi sterami orza gra nie współpracuje z muzyką (na pokładzie realtek) w trybie hardware - dzwięk jest bardzo opóźniony i bardzo huczy.

MA KTOŚ PODOBNE PROBLEMY ??

Proszę o ew. pomoc.

Instalowałem już najnowszego flasha i framework 3.5 potem 4.0, zmieniłem stery grafiki na najnowsze, stery do muzyki najnowsze.

post-541641-0-05490100-1330191248_thumb.jpg

Opublikowano

Dzięki za naprowadzenie ale samo usunięcie nic nie daje. natomiast żądany efekt uzyskałem edytując w notatniku zawarty tam plik o nazwie VIDEO.CON gdzie jest zapisany wybrany tryb rozdzielczości więc jest to jedyny sposób na tą "bolączkę" A TAK PRZY OKAZJI JEŚLI KTOŚ ZAMIERZA USUNĄĆ P4F - GRĘ - A SZKODA MU TRACIĆ WSZYSTKICH USTAWIEŃ KLAWISZY ITP TO NALEŻY SKOPIOWAĆ PLIKI: AUDIO,VIDEO,CONTROLS, GENERAL.CON (znazw wiadomo za co odpowiadają)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...