Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest sens Grać dalej?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema około 2 tygodni temu sprzedałem wojownika za kd i zacząłem grać ninją wbiłem 46lvl i mam takie eq:

44 kamienie duchowe

240kk Yang

Zbroja na 34lvl+9 2xkd+3 +1000pż

Kozy +9 sr 27% kd +3 jeden spalony

Kolcza +9

Ebo +9

Srebrna +9

Okrągła +6

Naszyjnik +1500pż

Buty +1500pż

Buty +1000Pż

i jakieś tam śmieci.

I zastanawiam się czy grać nią dalej czy zacząć grac wojownikiem body bo nie wiem jak można zarobić daggerem na eq 5b na 70lvl+ bo bodym to do dt na metki mordu i kasa sama się robi.

Doradźcie mi czy grać nią dalej czy zacząć bodym. Jeśli manie jakieś dobre sposoby na zarobienie szybkiej kasy na eq 5b ninją dagger to napiszcie.

Opublikowano

@up a Ty nie spamuj tak

zrob sobie bodziaka 16 lvl, podexp sie swoja druga postacia nawet bez eq, wtedy za kamyczki ogarniesz ladne eq

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

ninja się najlepiej bossy klepie no ale nie na twoim poziomie niestety hmm może spróbuj tym ninja lorda małp bić? Ogólnie ciężko zarobić ninja ;/ ewentualnie zrób pro dropa 35lv i metiny m2 dolina pustynia sochan itd

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wojownik Body jest postacią nudną i od 35 poziomu monotonną czyli rutyna. Zostań przy ninji, exp dalej a na wyższym poziomie będziesz bardzo dużo zarabiać na np. bossach.

Opublikowano

Ninja trzeba się wysilić żeby zarobić, jednak potem będziesz zadowolony z tego co osiągnąłeś. Jeśli chodzi o zarabianie to musisz bić metki na 65/70 lvl oraz liczyć na kowala. Na tym lvl możesz kupić coś na hp/omdlenie/15 blok ciosów. Potem wbijasz trochę lvl i tak jak napisałem lecisz na metiny.

Opublikowano

Ty zdecyduj czy bedziesz chciał grać moim zdaniem dodawanie takich tematów jest tylko chwaleniem się eq niczym innym -.-

Opublikowano

Przykro mi stwierdzić ale tak jak up wyżej, twój temat jest aspektem zachwytu własnego i sposób wzbudzenia zazdrości wobec innych graczy. Typowe a za razem normalne wśród dzieci aby pochwalić się eq.

Co do twojego zapytania eq na ninji masz bardzo dobre, nie jest jednak zależne czy masz nim grać czy nie. Najlepiej wybierz postać którą masz dobrze sobie już zapoznana co w związku z tym gra, będzie łatwiejsza. Nie ważne jest i nie ważny jest lvl, ważne jest to żeby tobie się grało jak najlepiej i najwygodniej :)

Opublikowano

Moim zdaniem graj ninią ponieważ jest to przyjemna postać w exspieniu oraz w PVP bardzo dobra :) Nie nudzi się tak szybko jak woj :) A jak masz takie eq to nie masz żadnych problemów :D Zostań przy niniy xD

Opublikowano

Oczywiście , że powinieneś grać dalej ninją , racja na niskim lvl ciężko jest nią zarobić dobre pieniądze, lecz z lvl będzie coraz lepiej (Ninja dagger jest postacią na bossy...)

Poza tym wojownik body b. szybko się nudzi ...

Opublikowano

ja proponuje tak zrob WP i zajmij sie expieniem narazie go 35 robisz se fajnie boja i expisz do 55 czytasz nim ku i chodzisz duzo na sochan na metki jezeli wyciągniesz nim gdzies 500 defa + to bd bardzo dobra postacia na dropa jak juz zrobisz se nim skile gdzies tak m5-m7 idziesz do v2 jezeli jeszcze masz buffa lub zrobisz taka buffke 35 to będziesz ogarniac przynajmniej z 5-6 grupek + buff 30% minimum powinienes dawac rady na 65 juz bez problemu bd ogarniac spota w v2 wtedy expisz se ninja do 65 (najlepiej jezeli buffce też wbijesz 55 lvl) wiem ,ze taki manewr zajmie troche czasu ale z twoim zaopatrzeniem w eq i kase powinienes spokojnie se dobrze zarobic i jak zrobisz WP 75 bd mial dobrego dropa na 75 na kamole i na DT i przy okazji ninji wbijesz 75 i z czasem buffce co będzie bardzo przydatne do av1-av2

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Krwa to zależy od Ciebie... wkrwiaja mnie tacy ludzie... -.-' graj w gry gdzie nie ma klas postaci... albo nie wiem.... zagraj tym czym tobie pasuje, czym ci sie podoba i ci sie nie znudzi. tyle ode mnie

Opublikowano

A czym szybciej wbiję 75lvl Bodym czy Wp?

oczywiscie ze WP

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Ja pierdole. Denne pytanie. Body wezmie jedna grupke , max w v2 a wp jebnie Ci na spokojnie 5 grupek i taki to koks body jest...

Graj daggerem. Na lv +65 bedziesz dedal kazdego na combo z nozy... Pro postac do expa wyzej jak i pvp kosiara. Czytaj na nim ku i expisz

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...