Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno]Skuter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Czy oplaca mi sie kupować skuter Keeway Focus(uszkodzony) za 700zł ?

w skuterze jest tylko uszkodzony pasek(pękł) ;]

cena paska to jakies 40zł(kewlar)

Opublikowano

zależy jaki to skuter

jak jakiś z "biedronki" to się nie opłaca z "biedronki" to miesiąc pochodzi i się coś zepsuje np. jak taki pasek

a jak z salonu to kupuj bo naprawisz i masz tani skuter

:)

Regmannn

Opublikowano

Nic nie napisałeś oprócz nazwy i tego że pasek walnięty. Jakby sam pasek to bym brał. Ale jest jeszcze takie coś jak przebieg jakbyś nie wiedział. W sieci nawet nie ma czy to dwu-sów czy cztero-sów...

Jasnowidzów nie ma, ale jest powód dla którego ta osoba go sprzedaje i to raczej jest na twoją nie korzyść.

Gość PoweRade™
Opublikowano

Nie kupuj skutera . Ja mam simka s51 i ganiam :D

Opublikowano

Up i za co ty masz moda? Jak ty nawet regulaminu nie znacz skoro piszesz takiego posta...

Czy on pytał jaki macie motor? chyba nie ;/

Opublikowano

@Up

Tak, bo policja jest głupia i nie będzie wiedziała, że MZ to motocykl, którym można jeździć na kartę motorowerową.

@Top

Starguj do 500-600zł i bierz, wymienisz pasek i tyle(chyba, że jest tak jak w samochodach, pasek pęknie i po sprawie, niestety, na skuterach nie znam się zbytnio, tylko ogólna budowa). Keeway, nawet jeżeli chiński to dorównuje już markom japońskim czy europejskim. Mój kolega ma Keewaya, ponad 35k km przejechanych i nadal dzielnie działa.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
Keeway, nawet jeżeli chiński to dorównuje już markom japońskim czy europejskim. Mój kolega ma Keewaya, ponad 35k km przejechanych i nadal dzielnie działa.
To też zależy ile w niego włożył.Nie wierze że bez żadnych usterek i innych "małych" pierdółek się ani razu nie wysypał;d
Opublikowano

Tylko go odblokował i założył sportowy tłumik, żadnych większych napraw czy coś w tym stylu. Skuter ponad 35k km przebiegu i dalej jeździ, a nie był zbytnio szanowany, rzekłbym, że był nawet katowany. Może nieraz nie odpali, coś tam w silniku grzechocze ale i tak dalej jeździ.

(Dokładniej jest to Keeway RY8)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...