Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kod statusu 03-80-00

- Pawlak -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nagrałem dzis assassin's creed revelations ale jak go wkladam do x'box to wyskakuje mi " nierozpoznany dysk " i mam jeszcze ten kod statusu ... Nie wiem czy zle nagralem plyte czy co prosze o pomoc ...

1373700515-U207193.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

mam problem z konsolą xbox 360 mianowicie chodzi o to że nie chce mi otworzyć gry farcry 2 i sniper ghost warrior. Jak wrzucam płytke do napedu to konsola chwile myśli a później wyskakuje mi komunikat ''Nierozpoznany dysk. Nie można odczytać płyty. kod statusu: 03-80-00" gry są oryginalne. Na obydwóch płytach pisze że "Produkt może być używany tylko na konsolach z oznaczeniem PAL" na konsoli nic takiego mi nie pisze ale całkiem nie dawno grałem w call of duty mw3 i na tej grze też pisze że musi być oznaczenie PAL na konsoli. Więc jeden problem jest wyeliminowany. Jak znacie ten temat to podajcie jakieś rozwiązania. Mam parę dni wolnego i bym z chęcią w coś pograł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...