Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na IP

Pucio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak bardzo sie przestraszyłem tym banem na IP ponieważ mam drugie konto (nie do hackowania i mój brat też gra) i tu Picia kiedyś napisała że można tego uniknąć. I tu moje pytanie jak?? Używałem opcji szukaj wszystkie tematy z punkiem przeczytałem i nic :/.

Pozdro

P.S Mnie czasem nudzi taka zwykła gra i mam ochote pohacować dlatego tak ;p.

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Opublikowano

Jest też inny dobry sposób na zmienienie swojego IP. Zadzwoń do firmy która zakładała ci internet i poproś ich o zmienienie IP. Powinni ci to zrobić w 2 tygodnie. I przez ten czas nie siadaj na swoje 2 konto bo dostaniesz bana po ok. 1 godz.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Czy wy rozumiecie o co mi chodzi??

Zapytałem sie jak tego uniknąć używając hacków bo Picia to napisał(a)Zresztą po zmienieniu Ip i tak ci znowu zbanują bo dyski twarde zapisują OMG.

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Opublikowano

Pucio pisałem już że zmień IP i nie będziesz dostawał banów. A jeżeli zapiali ci dyski twarde to chyba musisz je wymienić. Wykasuj wszystkie haki z kompa !

k2networkiv2.png
Opublikowano

Już od dawna czytam twoje posty i zauważyłem giga nabijanie postów.Zrozum że... PICIA GDZIES NAPISAŁ ZE MOŻNA ZROBIĆ TAK ŻEBY PUNKTBUSTER CI NIE DAWAŁ NA IP A ZWYKŁEGO BANA!!!!! Zresztą mam stałe Ip...

Break The RULES!

• Dodaj nową pozycję...