Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Itemy z Clienta serwera działające na Kamerze...

Fuktak007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się że ten temat był już wiele razy poruszany ale nie bardzo mogę znaleźć jakiś ... ;/

Chodzi o to że gram na pewnym metinie na którym są nowe itemy, moby których nie widać na kamerze ...

Chciałbym zrobić tak by wchodząc do gry przez kamer moda wszystkie itemy i moby były widoczne ..

jest jakaś możliwość by przerzucić z oryginalnego klienta te właśnie dane do kamera?

Bardzo bym prosił o wskazówkę oczywiście będzie + czy co tam kto chce

:D

Opublikowano

Potwory najczęściej są w monster i monster2 , itemki item , icon do tego musisz wyciągnąć z root npclist , z locale_pl item_proto i item_list

Zbroje to pc i pc2 ,ale na niektórych serverach te rzeczy mogą być w innych plikach

Opublikowano

czyli te pliki podmienić z tymi w kamerze. A i rozumiem że jak podmienię PC, PC2 to np. nieodpychania z konia nie będe już miał?

Opublikowano

Coś pokombinowałem i moby są tylko nazw niemam i co do zbroi to bedzie trzeba chyba gdzieś poszukać idziej bo w pc niema :D w każdym razie wielkie dzięki glinka :)

Opublikowano

Mam problem z wypakowaniem pliku locale pl

próbowałem tego programu

Metin2 repacker

i tego

FileArchiver2

za każdym razem wybieram

D:\Mt2\pack\locale_pl

i przy wypakowywaniu w przypadku file archive pisze

"The archive you want to open does"t exists"

i jak naciskam spacje to nic nie wypakowywuje

a przy metin repacker pisze

"Extraction error .."

o co chodzi wie może ktos?

Opublikowano

Dzięki ale znalazłem już fajny paker do plików i jest dużo łatwiejszy w obsłudze oczywiście wypakowałem ładnie locale podmieniłem wszystko chodzi jak się patrzy tylko jeszcze nie wiem jak zrobić by na modzie działały tez mapy z clienta :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...