Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DL] Modele

skorpion28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wam przedstawić modele.

Co to są "modele"?

Modele to pliki, które ułatwiają grę, poprzez usunięcie niektórych barrier na instancjach, minigrach, efekty skilli itd.

UWAGA! Te modele nie usuwają efektów ekwipunku (m.in. broni i skrzydeł)

Co dadzą mi modele?

Modele ułatwią zrobienie np. minigry "Szlak grozy", Instancji DL, HoS, DoD itd.

DL: http://www25.zippysh...77637/file.html

Skan: https://www.virustot...sis/1330179649/

Instrukcja:

1) Pobrać i wypakować plik model.rar

2) Folder "model" wkleić do folderu z grą (jeśli istnieje już taki folder to podmienić)

3) Cieszyć się.

Jeśli pomogłem kliknij Lubie to ! :)

Zakaz reuploadu. Jeśli link nie działa proszę pisać na PW!

Opublikowano

ale w jaki sposób to ułatwi grę??

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

Przykład: Idziesz z pt na Doda, ty nie zdążysz dojść i zamknie ci się brama, będziesz musiał poczekać aż zabiją bossa. Dzięki modelom możesz od razu dojść do bossa.

Przykład2: Robisz minigierkę szlak grozy. Bez modeli ta gierka jest o wiele trudniejsza i więcej czasu zajmuje, ponieważ są postawione "bramy". Dzięki modelom tych bram nie ma i minigierkę robisz znacznie szybciej.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

zamknie ci się brama, będziesz musiał poczekać aż zabiją bossa. Dzięki modelom możesz od razu dojść do bossa.

To jest legalne ? Bo brzmi jakbyś usuwał część otoczenia, czyli ostro cheatował. Wytłumacz to jakoś dogłębniej.

I nazwałbym to raczej mini tutem, albo samym dl bo się nie rozpisałeś.

Opublikowano

To jest legalne ? Bo brzmi jakbyś usuwał część otoczenia, czyli ostro cheatował. Wytłumacz to jakoś dogłębniej.

I nazwałbym to raczej mini tutem, albo samym dl bo się nie rozpisałeś.

Tak to jest ZABRONIONE za używanie MODELI można dostać ładnego BANA w RoM. Poza tym gdyby to nie było zabronione to było by to na oficjalnym forum RoM-a na Curse itd itp.

Opublikowano

czekawe kupoty za modele nie ma bana 100%

aha spk "czekawe kupoty" ok ale zanim zaczniesz się wypowiadać na forum poczytaj, dowiedz się ok ? Bo jak zarazie świecisz ale tylko głupotą zobacz na oficjalnym forum Runes of Magic przeczytaj jaka kara jest za używanie modeli a potem poczytaj troszkę o tym co to słownik a następnie walnij się nim w łeb.

Nie twierdze że ktoś kto to używa dostanie bana w sensie że go wykryją (tym bardziej że jest to chyba najnowsza wersja modeli ) ale jeżeli ktoś nagra filmik jak używasz modeli np wchodzisz na hos od tyłu na last bossa i wyślą to do supportu z twoim nickiem masz bana a jak kolega wyżej nie wierzy niech sam to zrobi tyle z mojej strony.

P.S. Jeżeli kogoś oprócz bobera tym uraziłem bardzo przepraszam :)

Opublikowano

gowno prawda xD jak chodzisz na insty z zaufanymi ludzmi to cie nie zakabluja

inna sprawa jak chodziszz osobami ktorych nie znasz to wtedy musisz uwazac

Tak to jest bardzo mala szansa ze cb zbanuja:)

w grze praktycznie nie ma jakichkolwiek GM‘ow .

Opublikowano

I to jest chyba łatwiejsze do wykrycia od rombota. Nie skożystam

Nie jeżeli chodzi o samo wykrycie to nie sam śmigam już trochę i żadnego bana nic. Bana dostaniesz gdy zostaniesz przyłapany na używaniu modeli w trakcie np, robisz filmik na yt z instancji HoS i od razu idziesz na last bossa i ten filmik zostanie wysłany na YT z twoim nickiem jak ich używasz masz bana ale jeżeli tego nie robisz to spokojnie bana nie dostaniesz.

Co do usuwania folderu odpowiadającego za brak skili po kłopocie wystarczy usunąć folder z modeli o nazwie " fx " (ale nie z folderu z grą tylko z tego z modelami !!) Bo w innym wypadku grozi nam to uszkodzeniem gry. po usunięci tego folderu efekt skili jest a minigierke dalej łatwo robić.

gowno prawda xD jak chodzisz na insty z zaufanymi ludzmi to cie nie zakabluja

inna sprawa jak chodziszz osobami ktorych nie znasz to wtedy musisz uwazac

Tak to jest bardzo mala szansa ze cb zbanuja:)

w grze praktycznie nie ma jakichkolwiek GM‘ow .

Tak popieram :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...