Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Z Tematami Co To Za Muzyczka

Kaspie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na pewno oglądając filmy na "jutube" Natrafiliście na taki w którym była zajebista muzyka której nie znacie . Co robicie?? Lecicie na MPC!!! Od dziś to się zmieni .

Po pierwsze ściągamy program Tunatic .

Ściągamy go stąd

http://www.wildbits.com/tunatic/

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/d332b23f95eddc55a8eb967e6a96f8bc36299fd871c48f0b8b9abb6978a1ffc0-1247429023

Użytkowanie:
Po ściągnięciu programu otwieracie go (Nie trzeba instalować) Przykładacie mikrofon do głośnika, Klikacie na Lupę i po kilku sekundach powinien pojawić się wam tytuł piosenki (W niektórych przypadkach nie wykrywa Piosenki szczególnie jeżeli chodzi o techno )

Co jeżeli pisze Signal to weak??

Klikamy prawym przyciskiem myszy (lewym jeżeli jesteście leworęczni ) i wybieracie opcję

settings

Następnie wybieracie swoja kartę muzyczną i klikacie

"configure"

Pokarze wam się regulacja nagrywania. Tam głośność w regulacji nagrywania ustawiacie na środek i odznaczacie

wycisz

w

Miks stereo

Poradnik 101% by me.

Pomoc dzięki spryciarze.pl
lastfmred.gif

Opublikowano

mi nie dziala :/ caly czas signal too weak gowno jedne

Opublikowano
Jak coś to sygnał za słaby :P
:lol: Odkręcam 5 głosnikow logitecha x530 na full to chyba powinno wykryć ^^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@UP

To samo mialem napisac,

Btw. ja rozumiem w tym przypadku autora tematu kaspie'go wakacje sie koncza, szkola sie zaczyna trzeba zaczac sie udzielac, ale takie kwestie pozostawic trzeba administracji. Moze podwiesic jeszcze pan sobie zyczy?

Opublikowano

zajebisty jest TrackID TM w Sony Ericcsonach :P tylko niestety trzeba mieć z 50gr na koncie żeby go użyć. Ja dzięki niemu poznałem tytuły 2 piosenek.

edit

pisze mi po dlugiej chwili song not found :/ mikrofon położyłem koło kolumny, muze dałem głośno i zredukowałem bass. w tym okienku tunatica widać fale jak skakają więc mikrofon jest ok. co jest?

Living is easy with eyes closed . . .

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano
zajebisty jest TrackID TM w Sony Ericcsonach :P tylko niestety trzeba mieć z 50gr na koncie żeby go użyć. Ja dzięki niemu poznałem tytuły 2 piosenek.

edit

pisze mi po dlugiej chwili song not found :/ mikrofon położyłem koło kolumny, muze dałem głośno i zredukowałem bass. w tym okienku tunatica widać fale jak skakają więc mikrofon jest ok. co jest

To znaczy że nie znaleziono piosenki

lastfmred.gif

Opublikowano

beyonce - halo i inyych piosenek ten shit by nie znalazł? nie wierzę...

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Program do dupy, nigdy niczego nie znalazł, nie wiem w takim razie po co to komu..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

zgadzam się z przedmówcą... poprostu musisz miec SonyEricssona i 50gr na koncie i użyć TrackID - jest poprostu odjechany pokazuje ci album, tytuł i wykonawcę bez problemu. pozdro

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano

afair już było pare takich tematow z tego typu progsami, tym bardziej że teraz co drugi telefon ma taki app + mozliwość zainstalowania, niestety takie tematy były są i będą

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...