Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ibot crack

ciechomek111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie , a mianowicie dlaczego nie mozna wystawiac swoich crackow i bota ?? Przecierz KBot to tez crack IBota i jakos można o nim dyskutowac na forum i podawac linki do downloadu

571811439657432513510.png

Opublikowano

aha no ok , na innych forach takie cos jest dozwolone i jakos funkcjonują :) ale to "wasza" decyzja

p.s wypowiadajcie się co wy o tym sądzicie ...

każdy kij ma dwa konce, fajnie by było miec polskiego darmowego odpowiednika bota :D ale zaraz znalazł by sie jakiś inteligent który podał by go tam tu i znowu bysmy musieli sie z nim pożegnać :(

Opublikowano

aha no ok , na innych forach takie cos jest dozwolone i jakos funkcjonują :) ale to "wasza" decyzja

p.s wypowiadajcie się co wy o tym sądzicie ...

Nie nasza, a administracji.. userzy mają tu gówno do gadania...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Kbot to osobny projekt, a cracki do Ibota to sposób na używania go za darmo

Jak tak, zaraz nazwe cracka do IBota, NoobBot i będę go mógł tu wrzucić?

Przecież KBot też zaczynal jako crack do WP i był free ;)

Opublikowano

Gadacie o crakach których nie można tutaj wrzucać no ok tak jest i koniec zamiast narzekac że ruskom trzeba płacić zrobili byśmy jakiegoś polskiego bocika wkońcu na MPC nawet w samym dziale darkorbit jest tyle ludzi co znają się na programowaniu w niezliczonych językach zgarneli byście sie i by był polski bot :D

Opublikowano

poco robic jakiegos innego bota skoro są gotowe cracki , których tutaj nie można umieszczac , i które nie przestaną działac ... Kiedys zrobilem do takiego TUTa i odrazu usuneli mi go :/

571811439657432513510.png

Opublikowano

Gadacie o crakach których nie można tutaj wrzucać no ok tak jest i koniec zamiast narzekac że ruskom trzeba płacić zrobili byśmy jakiegoś polskiego bocika wkońcu na MPC nawet w samym dziale darkorbit jest tyle ludzi co znają się na programowaniu w niezliczonych językach zgarneli byście sie i by był polski bot :D

Chętnie Ci takiego bota napiszę, tylko odkoduj mi pakiety...

Przez zakodowane pakiety wybiło takie boty jak SmartBot, BoxyBot etc...

Reszta to pikuś...

To forum to nie warez, więc dlatego nie tolerujemy piractwa.

Opublikowano

Jeśli masz faktycznie cracka do IBota to nazwij go inaczej np. łatka, poprawka, rozszerzenie możliwości itp. i spoko możesz wstawić... inaczej nawiedzony działacz tego forum to Ci skasuje. Cóż niektórzy zamiast się uczyć by poznać prawo sami je wymyślają i nie czytając licencji IBota ustalają co można a co nie... tak jak im pasi. Głupota ludzka nie zna granic

Opublikowano

Ta. Prawda jest taka , że całą administracja to jakieś bojące się policji noobki. Dlatego na dole masz napisane Informacje na witrynie MPCforum.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz ... bla bla bla . Widzałeś kiedyś na zhyku lub turkmmo takie coś ? Oczywiscie ze nie bo tam administraotrzy sa normalni.

Na tym forum ostro tępią piractwo , ale czitowanie w grach już propagują. Naprawde dziwni ludzie ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Piractwo Cls

Pomogłem ? , Daj Like ;)

Tak właśnie myślę, czym mogłeś pomóc pisząc tego posta 8S

Jak widzisz coś niezgodnego z regulaminem to raportuj, a nie nabijaj zbędne posty.

Zamykam za odkop.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...