Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] ile expa zarabia M3 LEE

LuksoN222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proporcjonalnie do zadanych uszkodzeń, wykrytych czołgów, obrony/przejęcia bazy i innych dokonań w bitwie.

Opublikowano

Po raz kolejny to piszę. Za fragi nie ma kasy, jest tylko za ilość zadanych obrażeń!

Rozwaliłeś mnie tym. A co przecież jakoś muszę zadać dmg aby zabić czyż nie? A może z karabinka wbije im do czołgu i pozabijam załoge. M3 Lee zarabia 15k max i 500 doś max. Wiem bo miałem i szczerze jak najszybciej strzeba się starać przejść do T1 potem już łatwo,

signature.png

Opublikowano

Rozwaliłeś mnie tym. A co przecież jakoś muszę zadać dmg aby zabić czyż nie? A może z karabinka wbije im do czołgu i pozabijam załoge. M3 Lee zarabia 15k max i 500 doś max. Wiem bo miałem i szczerze jak najszybciej strzeba się starać przejść do T1 potem już łatwo,

Zabijając od 0 3x4 tier zdobędziesz mniej expa niż uszkadzając np.8,7 i 5 tier. Skończysz bitwę bez fragów ale z większym zyskiem.

Robiłem na lee +900 expa bez premium na początku gdy. To że ty nie masz na nim efektów nie znaczy że inni też.

Opublikowano

Zabijając od 0 3x4 tier zdobędziesz mniej expa niż uszkadzając np.8,7 i 5 tier. Skończysz bitwę bez fragów ale z większym zyskiem.

Robiłem na lee +900 expa bez premium na początku gdy. To że ty nie masz na nim efektów nie znaczy że inni też.

...

Widzisz stawiasz ten sam problem. Że ty masz 900+ exp na nim to nie znaczy że ktoś inny musi mieć tyle. Ja napisałem swoje i ty swoje. To co napisałeś było troche bez sensu jak i moje.

signature.png

Opublikowano

Dlatego robie T1 HT :D

I cieżko jest nim grac fragi sa ale do 2-3 zawsze padam od arty

ok to bende atakowac tylko 6,7,8,9 tiery :D a arta tez sie liczy?

Opublikowano

Przed Chwila

Zwycięstwo!

Bitwa: Himmelsdorf 26 lutego 2012 08:15:15

Czołg: M3 Lee

Doświadczenia: 457

Kredytów: 6 974 mialem 1 kill

byly rykoszety w tiger

Opublikowano

#Lukson

To tylko przykład, staraj się uszkodzić jak najwięcej osób, jak coś się trafi ubić. Lee w bitwach do 5go tieru sporo może.

Opublikowano

Jedną z paru wad tego czołgu, jest wieżyczka, która się nie obraca i przez to jest do kitu. Żeby pozbierać ten damage na wyższych tierach trzeba objechać go od tyłu. Powiedzcie mi, jaki IV tier ma szansę na przebicie Tigera P, skoro on ma kadłub 200mm? Od tyłu mięciutko i przebijają się IV tiery (nie każde), ale 5+ już tak. No i tu jest problem, żeby taki M3 Lee mógł zajechać lepiej tego Tigera musiałby obracać wieżą. Co on może, skoro strzeli, wieża drugiego czołgu się obróci i już po nim, nie może nim manerwować, bo musi nim grać jak przysłowiowym TD'kiem.

I nie bądź pazerny na fragi, tylko dmg. :-)

Opublikowano

Jedną z paru wad tego czołgu, jest wieżyczka, która się nie obraca i przez to jest do kitu. Żeby pozbierać ten damage na wyższych tierach trzeba objechać go od tyłu. Powiedzcie mi, jaki IV tier ma szansę na przebicie Tigera P, skoro on ma kadłub 200mm? Od tyłu mięciutko i przebijają się IV tiery (nie każde), ale 5+ już tak. No i tu jest problem, żeby taki M3 Lee mógł zajechać lepiej tego Tigera musiałby obracać wieżą. Co on może, skoro strzeli, wieża drugiego czołgu się obróci i już po nim, nie może nim manerwować, bo musi nim grać jak przysłowiowym TD'kiem.

I nie bądź pazerny na fragi, tylko dmg. :-)

Własnie celuje mu w tyl i dostal 10% :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...