Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Zly czas na serwerze pomocy !

WarRocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z czasem na serwerze. np. Daje komuś bana czasowego na godzinę np. do 14:00 a jemu wyświetla się że ma bana do 13:00. Jest to dość duży problem ponieważ jest to serwer hardcore ;/ Tak więc ktoś już myśli że ma unban'a a tak naprawdę dopiero za godzinę go dostanie. To samo jest z tabliczkami kiedy ktoś ostatnio był online ( plugin Player Status Signs ) ktoś ostatnio bł online o 13:00 a pisze ze był online o 12:00. Słyszałem że da się to ustawić zmieniając w jakiś sposób strefę czasową ale nie mam pojęcia w jaki sposób. Proszę o pomoc.

@edit down ale tu nie chodzi o ustawienia pluginu tylko o ogólne ustawienia czasu serwera i strefy czasowej

@edit down 2 Serwer stoi na Sored'zie. Kolega mi mówił że on kiedyś na swoim serwerze zmieniał w konsoli strefe czasową i działało tylko nie pamięta jak.

Opublikowano

Cay, błąd:P To nie od pluginu.

Masz na VPS'ie? Na jakim hostingu? [Napisz skąd serwer]. Napisz do supportu o przestawienie godziny lub jak masz vps'a to samemu :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...