Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Jakie chaki działają w multiplayter w wersji 1.1.0 ?

adam90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś nowego powiadasz. hmmmmm. mółbym ci dać mój hack na item opa itd crash serwa ale to jest za dobre dla takiego jak TY! uczyć sie nie chcesz. naucyzć sie sztuki hackowania to będą sie na każdym serwerze ciebie bać bo morzesz serwer rozwalić lub coś w tym stylu.

w sieci znany jako: Mati w realu jako: Kondor. NQ!

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Zombe Mod

Łap linka

http://www.minecraftforum.net/topic/91055-v110-zombes-modpack-26-mods-v510-upd-18jan/

@down

Z taką ortografią to bym się bał ^^

Opublikowano

Spadaj z takimi tekstami ! Może pisze się przez samo ż !

Dobra . Poda ktoś coś czy nie ?

spk nie wyskocze więcej z takim tekstem. lecz morzesz sie zdziwić jak komputerek przestanie funkcojować -.-

//BR3ND

Opublikowano

spk nie wyskocze więcej z takim tekstem. lecz morzesz sie zdziwić jak komputerek przestanie funkcojować -.-

Yyyyy ? Znowu ten sam błąd ortograficzny . Komputer faktycznie mi się zepsuł a dokładniej to chodzi coraz gorzej . Maczałeś w tym palce ?

Opublikowano

Yyyyy ? Znowu ten sam błąd ortograficzny . Komputer faktycznie mi się zepsuł a dokładniej to chodzi coraz gorzej . Maczałeś w tym palce ?

Nie, nie maczałem ale zawsze moge coś zrobić ;] ale wiesz co, nie zrobie tego. a pytania inne sie pytaj Anonymusów a nie mnie :)

//BR3ND

Opublikowano

coś nowego powiadasz. hmmmmm. mółbym ci dać mój hack na item opa itd crash serwa ale to jest za dobre dla takiego jak TY! uczyć sie nie chcesz. naucyzć sie sztuki hackowania to będą sie na każdym serwerze ciebie bać bo morzesz serwer rozwalić lub coś w tym stylu.

w sieci znany jako: Mati w realu jako: Kondor. NQ!

Z tą ortografią bał bym się rejestrować na forum...

Nie, nie maczałem ale zawsze moge coś zrobić ;] ale wiesz co, nie zrobie tego. a pytania inne sie pytaj Anonymusów a nie mnie :)

Taki z Cb hacker? To zhakuj se z neta słownik ortograficzny.

Co do tematu to zerknij tu

www.mpcforum.pl/topic/514789-100110spismodow/

Może wpadnie ci jakiś w oko :D

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Hahaha mnie to rozwaliło. Ile ty masz lat? 10 czy 7? Nawet nie potrafisz pisać po polsku a śmiesz twierdzić że opanowałeś m.in. c++ po angielsku. Gz

Opublikowano

Wielkie dzięki wszystkim którzy mi odpisali na temat :D (z wyjątkiem pana hakera który nie podał wieku ;) Czemu ? Nie wiem .)

Opublikowano

Pisz PW jakbyś chciał FlyHacka może. ;)

Nie lepiej wstawić na forum? ;) Bo na pw zaraz będziesz miał spam od ludzi szukających tego haxa, chyba że już dodałeś to możesz dać link :D

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Na ortografie czasu nie mam. Jak byś wiedział jak ja szybko pisze na klawiaturze to by ci kopara opadła :) . a zresztą. Odpuszcze sobie tego pisania bo widze że tu człekusie sie wygadują. Ja do was nic nie mam. nie zajmuje sie takimi głupotami jak włamy na czyjeś kompy (chyba że ktoś mnie wku***). Dobra to był mój przed ostatni post w tym temacie jeszcze sie odezwę.

NQ!

//BR3ND

Opublikowano

Warzniak . Wiesz ze grozby ktore padly pod moim adresem to grozby karalne i mogą zostać zgłoszone na policję ? Pozatym wszystko co robisz w internecie zostawia ślady . Więc przyznawanie się do hakerstwa czy włamań na komputery to przestępstw podlegające takiej samej karze jak włamanie się komuś do domu . Jestes hakerem i nie wiesz takich zeczy . To tak jak byś coś ukradł (powiedzmy z mediamarkt) i chwalił się tym przed ludźmi na ulicy . Uważaj na słowa bo możesz tego kiedyś pożałować , a słów w internecie nie da się wymazać , będą jak piętno ciągnące się za tobą . Zapamiętaj moje słowa . Powaga !

Opublikowano

Warzniak . Wiesz ze grozby ktore padly pod moim adresem to grozby karalne i mogą zostać zgłoszone na policję ? Pozatym wszystko co robisz w internecie zostawia ślady . Więc przyznawanie się do hakerstwa czy włamań na komputery to przestępstw podlegające takiej samej karze jak włamanie się komuś do domu . Jestes hakerem i nie wiesz takich zeczy . To tak jak byś coś ukradł (powiedzmy z mediamarkt) i chwalił się tym przed ludźmi na ulicy . Uważaj na słowa bo możesz tego kiedyś pożałować , a słów w internecie nie da się wymazać , będą jak piętno ciągnące się za tobą . Zapamiętaj moje słowa . Powaga !

tak jak mój przed ostatni temat: Nic do was nie mam. zapamiętać? jasne. właśnie sie dowiedziałem pare tygodni temu jaka jest kara za to :(. Ale ja nie mówie że ja moge rozwalić czyiś komputer. ja jedynie co robie. To ZABEZPIECZAM komputery takich ludzi, którzy tego chcą. od tych tygodni już takiego czegoś nie robie. Ja jedynie się z tobą drażniłem :D . ale tak czy siak lubie sie jeszcze rozglądać i hackować minecrafta :D dobra tak jak mówiłem

NQ!

//BR3ND

Opublikowano

Ten warzniak to lamus jest. Był do u mnie na serwerze pod nickiem MatiPL jak widzicie go to od razu banujcie... koleś pluł się ,że dostanie do serwa i rozwali ale jakoś do tej pory mu się to nie udało. Zwykły szczeniak...

Opublikowano

Polecam ci nodus client ponad 40 opcji tam jest aimbot/xray/fly hack/fastbreak/timer/step i inne różne. (jak by ktoś chciał to moge na pw wysłać bo nie mozna dawać swojego minecraft.jar bo sobie tak ktos wymyslil i od razu link mod /admin kasuje

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

dobra warzniak szczym tego zajebanego ryja albo ci tak wpierdole ze cie krew jasna nagla zaleje

dziecko neo...

każdy polak mówi o sobie

Ten warzniak to lamus jest. Był do u mnie na serwerze pod nickiem MatiPL jak widzicie go to od razu banujcie... koleś pluł się ,że dostanie do serwa i rozwali ale jakoś do tej pory mu się to nie udało. Zwykły szczeniak...

skąd wiesz że to ja? ja mam nick w grze tak wgl. tajemniczyPL -.-

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...