Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4FunsMT2 [PL][Hamachi]

ZangetsU058

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4FunsMT2

hamachi.png

parametry.png

cpu.png

Intel I5

ram.png

4GB

net.png

30MB/s

linki.png

web.png

http://5.59.227.71/

reg.png

http://5.59.227.71/reg.php

klient.png

ip.png
Każdy widzi, nie podaję z wiadomych względów.

pl.png

http://www.speedyshare.com/file/tzj7n/4FunsMT2.exe

skan.png

https://www.virustotal.com/file/9993738996a31207ee84fd8f8e169de5a390bd764e1fc5a7fb902dc261cb16b3/analysis/1330173352/

info.png

npc.png

S%C4%85%20pokazani%20na%20GP

start.png

127%20lvl,%20od%20administracji,%201kkk,%20Pierscie%C5%84%20tp%20[%20Pokazany%20na%20GP%20]

ulepszacze.png

Tylko na + 10

exp.png

1000%

drop.png

1000%

yang.png

1000%

video.png

http://www.youtube.com/watch?v=Ydit-_ufHN0&list=LLe5Sz9bIzi6BSngn8QHAh3Q&index=3&feature=plpp_video

Chunjo.png

Zamknieta.png

kontakt.png

GG : 11613296 Skype : zangetsu058 Hamachi : Minato

godziny.png

poniedzialek.png

14/15/-21/22

wtorek.png

14/15/-21/22

sroda.png

14/15/-21/22

czwartek.png

14/15/-21/22

piatek.png

14/15/-21/22

sobota.png

Zależy ode mnie.

niedziela.png

Zależy ode mnie.

sieci.png

4FunsMT2*1

4FunsMT2*2

4FunsMT2*3

4FunsMT2*4

4FunsMT2*5

4FunsMT2*6

4FunsMT2*7

4FunsMT2*8

4FunsMT2*9

pass.png

1234567

team.png

[HA] Minato / ZangetsU

[GM]Ima / Emarosa

[GM]Dargryls / DardreX

autor.png

Bony 5k [ Siła itp., Miła Atmosfera, Dodatkowe inf. na str. ]

stopka.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piotrek9752 - Cytuję " Dawaj Kur**o lvl. Wkleiłbym SS, ale mam pozamykane wszystkie okienka z szeptami, więc sory. A p.s. jeżeli za takie teksty nie można dostać bana, to zapraszam na PL, tam za samo pyt. o lvl Cie zbanują. : *

Opublikowano

3 nowe sieci dodane. 4FunsMT2*10 4FunsMT2*11 4FunsMT2*12. Hasło takie jak dotychczas. Stare sieci wyczyszczone z uczestników Offline. Zapraszamy !

Opublikowano

W

Serwer PvP więc bony 5k są na miejscu a Ty sam pewnie masz 12 bo widziałem już takich mnóstwo. Skoro bonów nie umiesz robić to sie nie dziw ze na shoota schodzisz ...

Heh A chcesz grac gdzie pvp trwa 5sekund. ? Zależy kto szybciej wlanie ze skila i wygrywa ... DNO.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP2 Sieci dodane już jakiś czas temu ^ ^. A Ty Zielony naabie, kolegów szukaj gdzie indziej, bo jakoś cały serwer ma Cie gdzieś, więc nie upokarzaj się dalej i zawijaj. Easy.

Opublikowano

Antix, po co mam dodawać skoro jest na GP? Każdy chyba może obejrzeć .

@UP Jestem GMem to chyba oczywiste, że nie mogę mieć EQ jak zwykły gracz.

Pozdro.

Opublikowano

Już myślałem ze będzie gdzie pograc a tu bony 5k ;( przykro mi nie zagram ;p

zamachyg.png
Opublikowano

Oj Gamer a przypomnij sobie dzieciaczku co sobie Ty pisałeś przed tym, pierwsza sprawa. Żebraku.

Druga. SoiThe ćwierć mózgu, użyj swojej głowy do czegoś więcej niż przepychania kibli, i wejdź sobie na inne serwery, nawet na PL' u Administracja z tego korzysta, więc czemu Ja mam tego nie robić? Skoro Ci się nie podoba to nie graj - zrobisz chociaż przysługę dla narodu = ]

I jak myślicie, że jak wstawicie tutaj coś na mnie i coś to da, to jesteście bardziej żałośni niż można było się spodziewać.

P.S. Radzę nauczyć się czytać ze zrozumieniem, a z resztą... Wy wstawiacie coś na mnie, więc to zawsze może obrócić się i w drugą stronę... ^ ^

Opublikowano

Servera nawet nie umiesz utrzymać ale trudno jak mieszkasz w jakiejś wiosce że prądu nie było do tego bony po 5k nie ogarnięte mówiłem ci zapraszam na TS ... więc sie nie poniżaj

15963tata556.png
Opublikowano

Kto tu się poniża, zerowcu. Z resztą specjalnie dałem takie bony, to że padasz co 20 sec, to nie Moja wina. Płacz gdzie indziej, inni nie narzekają.

I nie ciesz japy, że nabijesz sobie kilka postów, i tak każdy ma Cie w dupie. Jak masz mi coś do powiedzenia, to czekam Skype. Dzieciaku.

Opublikowano

Nie chciało mi się więcej SS'ów robić, z tych wcześniejszych Twoich tekścików, ale ten jeden wystarczy.

Upokarzaj się dalej Gamer, dzieciaczku. : *

post-231496-0-47027700-1330279112_thumb.png

Opublikowano

Myślisz ze mnie obchodzi twoje SS botku twój server i tak dno mam świadków którzy dostali bana jeden za to ze ci napisał ze biegasz w eq navi i jedziesz na wolnym żałosny jesteś jak zawsze wieć sie nie oczerniaj przy wszystkich ;*

15963tata556.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...